FOTO/VIDEO  B-Dance: Pjesma na dar za Majčin dan Mama hvala ti za sve

PS B-Dance, B-Dance
Grupa je zamišljena na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples.

"Mama hvala ti za sve" naziv je njihove nove skladbe koju su izveli na ovogodišnjim Malim melodijama Mostara i osvojili nagradu za najbolji scenski nastup. Pjesmu autorski - stihove, glazbu i aranžman - potpisuje voditeljica grupe Željka Zovko koja je ujedno otpjevala i prateće vokale.

Pjesma „Mama hvala ti za sve" je pjesma koju sam posvetila svojoj mami, ali je ujedno i svojevrstan poklon svim majkama za Majčin dan. Od prvog trenutka kad su B-Starsice čule pjesmu izrazito im je prirasla srcu." izjavila je Željka.
Također, Željka je istaknula kako je za pjesmu urađen i video spot koji je sniman na više lokacija u staroj tvrđavi Počitelja i okolici čiju režiju potpisuje Goran Popović, a snimanje i montiranje odradila je Daniela Antičić.

Inače, članice ove grupe nastupaju na raznim dječjim festivalima, koncertima, glazbeno-scenskim programima, te su im nastupi uvijek popraćeni originalnim i prigodnim koreografijama. Trenutno se spremaju za jedan od najvećih dječjih festivala u BiH Lino fest u Sarajevu kojemu se jako raduju.

B-Dance