Nije znala da je trudna: Došla ljekaru zbog kile, a rodila curicu

Linda Ekli iz Michigana prilično se iznenadila kada su joj liječnici rekli da je ono za šta je ona mislila da je kila u stvari beba od 4.5 kilograma.

Linda je bebu dobila carskim rezom 8. veljače 2013. godine, a njena kćer Kimberly rođena je u 23:20 sati živa i zdrava.

Par, kome je ovo prvo dijete, nakon njenog rođenja postavio je sljedeću poruku:

"Kakav zanimljiv vikend. Mike i ja smo blagoslovljeni zdravom djevojčicom iako nismo znali da sam trudna sve do dana njenog rođenja ", prenosi B92.

Sudeći prema Jenny Pinkot, autorici Huffington Posta, jedna od 450 trudnih žena ne zna da je trudna sve do poznih mjeseci trudnoće, dok jedna od 2.500 žena nije svjesna svoje trudnoće sve do samog poroda.

U travnju prošle godine, jedan je par u Tennesseeju otkrio da će postati roditelji svega pet sati prije nego što je beba rođena. Amanda Prentis nije znala da je trudna sve dok nije primljena u bolnicu zbog misterioznih napada bola.

"Nikad nisam osjetila da se beba pomjera u stomaku a nosila sam i istu odjeću koju sam nosila prethodnih godina", izjavila je Amanda.

A u januarau ove godine, jedna medicinska sestra u Arizoni mislila je da ima kamen u bubregu ali se ispostavilo da je u pitanju beba - porodila se u bolnici dok je čekala doktora da je pregleda.