Nevjerojatno: Zaboravio ženu na crpki pa prijavio njenu otmicu!

vozila, policija, kazne, otmica, žena, crpka, Čapljina, prometna nesreća, Čapljina, prometna nesreća, pijanstvo, biciklist, Osijek, Široki Brijeg, prometna nesreća, šok, Čitluk, heroin, uhićenje, policajac, kazna, BIH, prometna nesreća, Tuzla, pogibija, Livno, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, automobili, alkohol, vožnja, policija, Mostar, kazne, Posušje, alkohol, promet, policija, Pješakinja, poginula u prometnoj nesreći, šibensko-kninska policija, naletio automobilom, teška prometna nesreća, Mostar, pogibija, motor, Ljubuški, akcija, promet, alko test, Ljubuški, MUP ZHŽ, alkohol, kontrola, kontrola prometa, dnevni list, prometna nesreća inozemstvo, Policijski dužnosnici, droga, autocesta, alkohol, alkoholizam, vožnja, Ploče, Grude, natjecanje, promet, MUP ZHŽ, Posušje, krađa, policija, Mostar, alkohol, vozač, mito, krađa navika, Međugorje, MUP ŽZH, kontrola, kazne, pijani vozač, agresivni vozači, Vozačka sposobnost, Zakon o osnovama sigurnosti prometa na cest
...pokazalo se da ju je "zaboravio" još u Italiji, objavili su slovenski mediji. 32-godišnji Rumunj dovezao se u nedjelju na večer svojim kombi-vozilom u Sloveniju iz Italije, te natočio je gorivo na crpki u blizini nekadašnjeg graničnog prijelaza Fernetiči. Kad je pogledao u stražnji dio vozila, vidio je da 4-godišnja kći još spava, ali se zaprepastio vidjevši da je iz vozila nestala 21-godišnja supruga.

O sumnji da mu je žena oteta odmah je izvjestio slovensku policiju. No, pregledom snimke s kamere na crpki utvrđeno je kako nitko nije otvarao vozilo niti izlazio iz njega.

Zabuna je pojašnjena nekoliko sati kasnije. Obaviješteni o nestanku Rumunjke, talijanski su je karabinjeri našli u blizini Trsta i doveli izbezumljenom mužu.

On se naknadno sjetio da se na talijanskoj strani zaustavio u blizini jednog lokala, zanimajući se za pravi smjer prema Sloveniji. Žena je tu priliku iskoristila za odlazak u toalet, što muž nije primijetio nego je nastavio vožnju.