Neočekivani kraj policijske potjere: Jurili 160 km/h, a onda ih iznenadila - beba

bebe, Noćna buđenja, majčina ljubav, spriječiti majčinu ovulaciju, dojenje, beba, policijska potjera, majka, dijete, auto, beba, keksići, igračka, život, beba, plakanje, roditelji, glazba, imena, bebe, roditelji i djeca, roditelji, bebe
Dramatična, 160 kilometara na sat brza policijska potjera dobila je neočekivani obrat kada su se policajci na stražnjem sjedalu auta, licem u lice, susreli s novorođenom bebom. Četiri neobilježena policijska vozila okružila su sumnjivo vozilo zbog sumnje da je ukradeno. Vjerovali su da vozač automobila želi pobjeći kada je nakon zaustavljanja izjurio iz auta. No, Colin Ellmore samo je otvorio stražnja vrata svog auta i pomogao u porodu svoje unuke, piše Sky News.

Završena drama u Hollywoodu: Policija bacila suzavac u kuću, sumnjivac se predao
Mama Tiffany (26) iskustvo je opisala poprilično zastrašujućim, te dodala da je ponosna na svog oca. Kada je shvatila da beba dolazi na svijet čitava obitelj se potrpala u auto i krenula prema bolnici.

'Dok smo se vozili pukao mi je vodenjak, a onda nas je policija zaustavila i moj tata je došao i otvorio vrata', ispričala je. Znala je da njezina kći neće čekati - i bila je u pravu. 'Odjednom joj se glava počela pojavljivati. Bilo je prilično zastrašujuće', rekla je Tiffany. Unatoč dramatičnom dolasku na svijet i beba i mama su sjajno.
Policija zbog incidenta neće poduzimati nikakve akcije.