Nedjelja je najsigurniji dan u tjednu!

nedjelja, tjedan, koeficijent opasnosti

Dani u tjednu nose različita vjerovanja, no kad se u igru ubaci statistika, dobivamo zanimljive podatke o opasnostima koje vrebaju, pa da vidimo koji su dani najsigurniji, a koji najopasniji za neke stvari ...

Ponedjeljak, koeficijent opasnosti - 40%

Vjerovali ili ne, ponedjeljak nije najjadniji dan u tjednu, već je to srijeda, no zato imate najveće šanse da vam netko ukrade mobitel. S druge strane, ako morate na operaciju, ovo je pravi dan za vas.

Utorak, koeficijent opasnosti - 10%

Utorak je drugi najsigurniji dan u tjednu za operaciju: velik broj djelatnika u bolnicama; operacijske sale rade punim kapacitetima, a kako je i najsigurniji dan za vožnju autom, možete uživati.

Srijeda, koeficijent opasnosti - 40%

Za razliku od utorka, ako na posao idete automobilom, ovo je najopasniji dan, uz to najčešće padaju burze i depresija je najčešća, stoga, oprez.

Četvrtak, koeficijent opasnosti - 30%

Vrlo siguran dan u globalu, ujedno i najbolji za seks jer su toga dana razine hormona kortizola najviše u organizmu, no ipak je potreban oprez upravo u tom segmentu kako ne bi došlo do ozljeda (koje su najčešće upravo četvrtkom).

Petak, koeficijent opasnosti - 100%

Petak je stvarno opasan dan, ne samo onaj 13., jer se događa najviše nesreća u prometu, najčešći su cybernapadi, obično se objavljuju ratovi ili izvode pučevi. Sve u svemu, jedino što trebate napraviti u petak je - poslati CV za novi posao.

Subota, koeficijent opasnosti - 50%

Najsretniji dan s jedne strane, no uz to i pun rizika, pogotovo kad su u igri roštilji, alkohol i pretjerane sportske aktivnosti. Kad se najviše googlaju alkoholna pića? Subotom ...

Nedjelja, koeficijent opasnosti - 0%

Dakle, nedjelja očito postoji s razlogom, jer se radi o najpospanijem i najsigurnijem danu u tjednu - financijska tržišta ne rade, ne izvode se državni udari ili proglašavaju ratovi, a najviše se googla - lijek za mamurluk.

Izvor: rtl.hr