Natječaj za I. Summer Colour Art Fest 2017.

Čitluk, Natječaj
Festival će se održati 10.08., 11.08. i 12.08.2017. u kampu „Bungalovi" Tromeđa-Čitluk. Pozivamo sve zainteresirane mlade likovne umjetnike da se prijave do 30.07.2017. na mail [email protected]

Projekt je namjenjen razvoju kulturne likovne scene i edukacije, a svojim programom nastojat će stvarati interakciju između umjetnika i posjetitelja. Osim likovnih umjetnika, pozivaju se performeri i kreativci koji bi mogli live stvaralaštvom doprinjeti širenju nekih novih umjetničkih obzora, a svojim djelovanje biti u kooperaciji s publikom.

Također, važno je naglasiti da je festival tematski, te će se usko vezati za sami Evergreen fest. Tema kojom će se likovni umjetnici baviti jest „GLAZBA", a učešće na ovom festivalu se plaća participacijom od 50 KM.

Stvarati će se kroz tri dana, a pri završetku trećeg dana, biti će proglašen najbolji rad od strane tročlanog žirija, te pobjednik dobiva nagradu.

Uvjeti:

mogu se prijaviti svi zainteresirani umjetnici, bez obzira na školovanje (akademski obrazovani i amateri), koji imaju 18 i više godina
potrebno popuniti prijavu i poslati na navedeni mail
poslati nekoliko ranijih radova (2-3)
kratku umjetničku biografiju i osnovne podatke
nastali radovi ostaju u vlasništvu SCAF-a

Organizatori će nakon prijava kontaktirati umjetnike i dogovoriti uvjete za izvedbu. Materijal će biti osiguran od strane organizatora.

Prijavni obrazac možete preuzeti na OVOM LINKU