FOTO   Nastavljena dugodišnja tradicija druženja na Gajicama djelatnika Stanić grupacije s dužnosnicima HDZ-a BiH

HDZ BiH

Obično početkom ljeta, hrvatski politički predstavnici i stranački dužnosnici predvođeni predsjednikom HDZ-a BiH i hrvatskim članom Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, na poziv obitelji Stanić posjete njihov ranč na Gajicama.
Jednodnevno druženje u prekrasnoj prirodi nadomak Kreševa obično započne sportskim nadmetanjima a završi druženjem i razgovorom. Tako je bilo i jučer kada je ekipa HDZ-a BiH pobijedila ne samo domaćine, ekipu Stanić grupacije nego i predstavnike Agram Grupe.
Nogometne dresove i ove su godine tako obukli predsjednik Čović te Svjetlan Stanić koji su i na terenu predvodili dvije dugogodišnje suparničke nogometne ekipe koje pak izvan terena krasi veliko prijateljstvo.

Prijateljstvo ali i podrška između politke i gospodarstva potvrđena je nazočnošću brojnih kako predstavnika vlasti tako i gospodarstvenika te predstavnika Veleposlanstva RH u BiH na čelu s veleposlanika Ivanom Del Vechijem.
Na kraju se domaćin Svjetlan Stanić, uz roditelje i braću Zvjezdana i Gorana zahvalio svima na dolasku kazavši kako je ponosan da je njegova ekipa ove godine izgubila ali još više da se ova tradicija druženja nastavila.