VIDEO  Našli djevojku na ulici, izgledala je kao da ju je zaposjeo demon, a istina je još više zastrašujuća

drogirana

Kada su joj prišli malo bliže vidjeli su da se djevojka ponaša potpuno nenormalno, te da kao pokušava skinuti nešto sa sebe.

Iako je scena zaista zastrašujuća i izgleda kao iz filma "Egzorcist", istina je da je djevojka konzumirala jednu od najopasnijih droga na svijetu, kiselinu LSD.

Lizerginska kiselina (LSD) je izašla iz labarotorija Sandoz i predstavljena je kao droga namijena korištenju u psihijatriji, na početku se pokazao kao obećavajuća tvar u liječenju teških psihičkih poremećaja, i kao takav se počeo pod strogim nadzorom koristiti u nekim psihijatrijskim ustanovama.

Kako je LSD sve više izlazio u javnost time je započela i zloupotreba, uskoro je zabranjen za korištenje u bilo koje svrhe, medicinske, rekreativne ili spiritualne. Bez obzira na to, u nekim intelektualnim krugovima LSD se smatra obećavajućom drogom.

Određene organizacije podupiru LSD poput Beckley Foundation, MAPS, Istraživački institut Heffter, Albert Hofmann Foundation i njegovo istraživanje za korištenje u medicinske svrhe.

Korištenje LSD-a može izazvati trajne posljedice, kao što su šizofrenija, paranoja ili teška depresija i konačni epilog uglavnom bude samoubojstvo.