FOTO/VIDEO  Nakon više od 15 godina otkrili šokantnu istinu koju je skrivala u dvorištu

ubojstvo engleska

... roditelje te ih pokopala u dvorištu obiteljske kuće. No, to nije sve. 15 godina živjeli su s time kao da se ništa nije dogodilo, uvjeravajući rodbinu i prijatelje kako su joj se roditelji odselili u Irsku.

Susan, 'natovarena' dugovima, uz pomoć supruga, bezočno je ubila roditelje i pokopala ih u vlastitom dvorištu, uvjerivši susjede i rodbinu kako su se odselili u Irsku i tamo započeli novi život.

Tijela njenih roditelja Williama i Patricije Wycherley otkrivena su nakon dugih 15 godina u dvorištu obiteljske kuće.

Ubili ih nakon što su odgledali Eurosong

Upucani su dva puta nakon čega su ih umotali u plahte, stavili jednog na drugoga i pokopali u dvorištu iza kuće. Dogodilo se to jednog vikenda još 1998. godine, nakon što su 55-godišnja Susan i 57-godišnji Christopher odgledali natjecanje Eurosong.

Rupu u koju su zakopali mrtva tijela prekrili su travom te idućih 15 godina proveli u uvjeravanju susjeda, poznanika, rodbine, liječnika i ostalih da su roditelji još uvijek živi te da su se odselili u Irsku.

U međuvremenu ubojice su ispraznile njihove bankovne račune, trošeći i mirovine te ostale benefite. Iako je isprva sve funkcioniralo nakon nekog vremena obruč se počeo stezati.

Obruč se počeo stezati

Vidjevši da nemaju drugog izlaza, Susan i Christopher izmislili su pomno isplaniranu priču.

Christopher je tvrdio kako je njegova supruga ubila majku jer se ona hvalila da je spavala s njim, dok je Susan policiji rekla da ju je otac seksualno zlostavljao kao djevojčicu.

Uspjeli su čak prevariti i odvjetnike kako bi prodali roditeljsku kuću.

Otkucala ih maćeha

Cijela prevara je otkrivena nakon što im je ponestalo novca za život, pa su se za pomoć obratili maćehi, ispričavši joj suludu priču, koju je ona odmah prijavila policiju.

Ubrzo su uhićeni, i iako su priznali krađu novca, još uvijek negiraju ubojstva.

Daily Mail