Nakon pet godina saznala da je njen dečko zapravo žena

Istinu joj je priopćila policija nakon što su uhitili njezinog "muškarca". Utvrdili su da se radi o lezbijki Samanthi Brooks iz Londona, koja je već "ležala" u zatvoru zbog seksualnog uznemiravanja 14-godišnje curice, piše 24sata.

- Kada mi je policija rekla da je Lee žena, nisam mogla vjerovati. Bila sam u takvom šoku da sam se počela smijati - priča samohrana majka dvije djevojčice stare šest i dvije godine.

- Imam mučnine i noćne more od same pomisli kako je Lee obmanuo mene i moju obitelj - kaže Nicole. Kako bi bila uvjerljivija Samantha je čak obavljala nuždu stojećki. Policija je među njezinim stvarima pronašla drveni držač za toaletni papir preko kojeg su bila navučena četiri kondoma. 'Napravu' je koristila za seksualne odnose s Nicole, piše People.

- Ja sam sramežljiva i ne osjećam se dobro gola pred partnerom. Lee je rekao kako ima isti problem jer je imao rak testisa. Također, nikada nije skidao majicu jer je tvrdio da ima veliki ožiljak na prsima. Sada mi je jasno da je zapravo imao grudi koje je zamatao zavojima - prisjeća se Nicole.

Ona je prvi put stupila u kontakt sa Samanthom 2001. putem društvene mreže, kada je imala tek 14 godina. No, budući da su živjeli stotinama kilometara jedna od druge upoznali su se tek 2006., na njezin 18 rođendan. Nicole je već tada imala bebu od 18 mjeseci, no više nije bila u vezi s ocem. Počeli su vezu na daljinu te su se redovito viđali vikendima.