VIDEO  Nakon 27 godina dolazi treći dio Gremlina

gremlini

... ćemo doživjeti još jednom. Iako se godinama smatralo da od projekta ništa neće biti, scenarista originalnog filma o gremlinima oglasio se nedavno o nastavku tog serijala.

Chris Columbus, koji je u svojoj karijeri napisao i režirao mnoge popularne filmove (Goonies, Sam u kući, Tatica u suknji), radi na scenariju novog filma o Gremlinima.

No o tome se već neko vrijeme ništa nije čulo, sve do nedavne potvrde da je scenarij gotov. Columbus je potvrdio da je uz to što je scenarij za treći film gotov, produkcijski studio Warner Bros preuzeo je projekat u svoje ruke.

- Ponosan sam na scenarij. Mračan je i uvrnut, vidjet ćemo kako će sve ispasti - rekao je autor.

Još se ne zna kada će početi snimanje.

- To je uvijek pitanje proračuna. Želio sam se vratiti sa svojim scenarijem onom mračnom što je imao prvi film. Ustanovio sam da mi je stvarno jednostavno o tome pisati, pa se nadam da ćemo uskoro vidjeti i film - konstatirao je Columbus.

Ako su same glasine o scenariju istinite, treći film bi mogao ignorirati Gremlins 2, a posve je moguće da će i Gizmo biti uklonjen također. Kako bi takva situacija mogla funkcionirati još nije jasno. Iako je sam Columbus režiser, nije naznačio bi li on mogao biti taj koji bi režirao treći film niti je išta rekao o povratku Joea Dantea, koji je režirao oba dva prva filma o gremlinima.