Najfotogeničniji mladić na svijetu: Žene se bacaju na njega zbog slike objavljene na internetu

mladić, fotka, internet
Njegov otac Jack Little kaže da je Zeddie godinama pokušavao da se ubaci u neku PR službu, a da je sada postao poznat samo zbog slučajne fotografije sa maratona. Jednostavno, Zeddie se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu sa pravim osmijehom.

Naime, baš tog dana kad je dobio svoje prvo stalno zaposlenje u glazbenoj PR kompaniji, fotograf Will King fotografirao ga je prilikom trke na deset kilometara u Charlestonu i postavio njegovu fotografiju na svoj Flickr nalog sa natpisom ''nevjerojatno fotogeničan dečko''.

Ubrzo potom, njegova Facebook grupa imala je 800 lajkova do devet sati ujutru, a za sat vremena bilo je više od 1.700 fanova. Od kako je njegova fotografija postavljena na internet 31. ožujka, zabilježeno je više od 1,25 milijuna posjeta na Flickru.

- Ovo što se desilo potpuno je suludo. Zapravo je fenomenalno, jer moj sin vrijedno radi i uopće nije arogantan - kaže Zeddiev otac.

- Nikad se nije bavio manekenstvom ili nečim sličnim. Zbunjuje ga ova prašina što se digla oko njega, ne zna kako da se ponaša i kad me je nazvao da mi ispriča što se dogodilo rekao je da ne može da vjeruje - priča Jack Little.

On kaže da je Zeddie već pet godina u ozbiljnoj vezi.

- Moj sin je u vezi i vrlo je vezan za svoju djevojku. Ne znam kako ona doživljava sve ovo - priča otac ovog mladića.

Prema pisanju lokalnih novina, Zeddie je sreo svoju djevojku 2007. godine dok je radio u pizzeriji, a njih dvoje su se prošlog proljeća preselili u New York.

Source.ba