Najezda duhova, vukodlaka i zombija u Velikoj Britaniji?!

U Walesu su tako prijavljeni slučajevi duhova koji ostavljaju otisak svojeg lica na jastucima, prijavljeno je i nekoliko napada duhova, a neki su prijavili i da su ih bestjelesne utvare uhvatile i pokušale vući u nekakav portal.

U mjestu Haverfordwest jedan je muškarac prijavio da je vidio duha svog oca, a mještanin iz Llandrindod Wellsa vidio je duha u svojem vrtu koji ga je toliko prestravio da je morao zvati policiju.

Osim duhova, policiji su prijavljena i tri zombija, te dva vukodlaka. Međutim, niti jedna od prijavljenih sablasti i utvara nije uhvaćena...

Oni koji vjeruju u ovakve priče imaju teoriju da se radi o otvaranju portala između dva svijeta do čega je došlo uslijed pojačane sunčeve aktivnosti prošle godine. No, prema njihovim tvrdnjama, takva vrata između svjetova su kratkotrajna i nestabilna.

Nadalje tvrde da je najgora stvar koja se može dogoditi da bića s druge strane uspiju povući ljudsko biće kroz portal. Posljedice takvog jednosmjernog putovanja navodno bi bile kobne, piše doznajemo.com.