Može li bolje? Keksi s Nutellom spremni za samo deset minuta!

Može li bolje? Keksi s Nutellom spremni za samo deset minuta!

Nutella ti je omiljena slastica, ali dosadilo ti ju jesti žlicom i nemaš volje za duge pripreme kolača? Imamo pravo rješenje jer u trenu možeš napraviti ukusne keksiće s Nutellom.

Samo četiri sastojka i 10 minuta pripreme, može li bolje? Jedna riječ dovoljna je da bi svaki desert bio ukusan - Nutella! 

Ako je obožavaš, ali, koliko god bilo neobično, dosadilo ti je jesti je žlicom, ili pak ne želiš provoditi previše vremena u pripremi kolača i torti, otkrile smo slatke keksiće s Nutellom za čiju ti je pripremu potrebno tek deset minuta! Ukusni, brzi i sa samo četiri sastojka, ovi keksići garantiraju da ćeš ih zavoljeti već na prvi pogled. Kad poželiš nešto slatko, a nemaš volje satima stajati u kuhinji, oni su pravo rješenje za tebe!

Kad brzinski napraviš smjesu, od nje ćeš dobiti 18 preukusnih keksića, idealno za manje društvo. Zapravo, idealno za tebe samu. Uz topli kakao ili hladno mlijeko, imat ćeš svoju pravu malu gozbu. Ako si pak prava ljubiteljica jednostavnih recepata i neodoljive čokoladne slastice, otkrile smo i još jedan ukusan recept.

A za pripremu ovih keksića s Nutellom trebat ćeš samo četiri sastojka koja sigurno uvijek imaš kod kuće: Sastojci: 370 g Nutelle 70 g brašna 2 velika jaja sol Priprema:  Zagrij pećnicu na 180 stupnjeva i pripremi dva lima koja ćeš obložiti papirom za pečenje. Pomiješaj Nutellu, brašno i jaja da dobiješ glatku smjesu. Žlicom izdvajaj komadiće i oblikuj kuglice koje ćeš posložiti po limu i to u razmaku od 5 centimetara između svake. Vrhove kuglica pospi solju, ubaci u pećnicu, peci 7 do 9 minuta, ovisno o tome želiš li da u sredini budu mekani ili tvrđi. A da bi ti baš svi keksići ispali savršeno, znamo i nekoliko trikova...

I to je to, keksići s Nutellom su spremni! Već se možemo zamisliti uz mekanu dekicu i šalicu kakaa u koje umačemo tople, slasne keksiće dok vani  padaju prve jesenske kiše.