FOTO  Mostarske mažoretkinje sudjelovale na sedmodnevnoj turneji u Francuskoj.

Mostarske mažoretkinje, Francuska

...na kojoj su sudjelovale kao jedini mažoret tim iz BIH te još jednom ime Mostara kao i cijele BIH prenijele Europom.

Festival na kojemu smo sudjelovale se održavao paralelno u više gradova na sjeveru Francuske,točnije u regiji Nord-Pas-de-Calaist a naša grupa je nastupila u gradovima Lille, Valenciennes i Estreux.

Na ovom festivalu su također sudjelovale i brojne grupe iz Belgije, Danske, Mađarske, Njemačke, Francuske sa oko 1000 sudionika festivala.
Mostarske mažoretkinje su na ovu turneju i ovaj puta krenule sa Puhačkim orkestrom KUD Željezara iz Zenice s kojim imamo izvrsnu suradnju već drugu godinu za redom a uz njih smo imali i pojačanje glazbenika iz Priboja .
Tijekom službenog trajanja samog festivala u spomenutim gradovima su se održavale velike gradske parade i programi gdje su se svi ti umjetnici izvodili programe ,a sam prizor mnoštva umjetnika koji predstavljaju raznovrsnost kultura bude zaista impozantan prizor.
Osim u službenom dijelu ove turneje također smo imale i tri izleta, jednodnevne izlete u Salzburgu , Munchenu i naravno svjetskoj prijestolnici Parisu kojeg smo u ovoj godini imale čast posjetiti dva puta i uživati u čarima tog predivnog grada.

Po povratku sa ove turneje čeka nas početak nove plesne sezone kao i redovni upis novih članica.
Svi zainteresirani nam se mogu obratiti putem službene fb stranice https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/ kao i na broj mobitela 063 / 316 529