FOTO  Mostarske mažoretkinje putovanjem na Krk zatvorile ovogodišnju plesnu sezonu

Mostarske mažoretkinje, mažoretkinje, Krk

Nakon uspješne i blistave sezone sa pregrštom osvojenih medalja na državnom natjecanju, Mostarske mažoretkinje su sa svojim timovima na poseban način zatvorile ovogodišnju plesnu sezonu. Dok su naši najmlađi timovi uživali u jednodnevnom izletu u Drvenik i cjelodnevnim igrama bez granica koje su za njih pripremile njihove trenerice, naši juniori su svoj kraj sezone zaokružile trodnevnim putovanjem na Krk.

Mostarske mažoretkinje prošlog su vikenda sa svojim timom juniora bile na otoku Krku u mjestu Punat. Naša vesela ekipa juniora nije prvi puta posjetila prekrasni Krk, jer smo već ranije tamo gostovali na međunarodnoj smotri mažoretkinja gdje smo stekli prijatelje kako sa ostalim sudionicima smotre, tako i sa domaćinima, pogotovo iz turističke zajednice Punta. Ovaj puta uz pomoć direktora Turističke zajednice Punat, Gosp. Branka Karabaića gostovale smo kao predgrupa jednog Zagrebačkog Stand Up komičara, te uz nastup opuštali smo se na prekrasnim plažama Punta.

Naše djevojčice su od petka do nedjelje provele vrijeme na plažama, kupajući se , sunčajući se i u druženju kroz društvene igre. U subotu smo imale nastup u večernjim satima gdje smo iznenadile i oduševile prisutne gledatelje sa svojom točkom, te smo zadovoljne nastavile uživanciju u čarima ljeta i mora.
Sretno stigavši u Mostar, završila se naša mini juniorska turneja, a u nekoliko fotografija možemo vam malo dočarati kako nam je lijepo bilo