Mostarci i ove godine u društvu Djeda Božićnjaka na biciklima

djed božićnjak biciklo
Biciklijada će se održati u nedjelju 21. prosinca, s početkom u 12 sati.

Start i završetak biciklijade bit će ispred Mepas Malla koji je ove godine domaćin biciklijade te se očekuje kako će ispred tog centra biti upriličeno druženje Djeda Božićnjaka/Mrazeva i građana Mostara, uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese.

Kao prethodne dvije godine, Djeda Božićnjaci/Mrazevi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.

- Želja nam je da, kao i prethodnih godina unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da razveselimo najmlađe građane Mostara, ali i Hercegovine - rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike" pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

- U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu - kazao je Prskalo.

Ruta biciklijade je: Ulica kardinala Stepinca (Mepas mall), A. Starčevića, vrh Avenije, zgrada Spajalica, Rondo, Španjolski trg, Bulevar Narodne Revolucije/Hrvatskih branitelja, Lučki most, ulica Maršala Tita, Carinski most, Mepas Mall (prigodno druženje)