FOTO  Mostar: Zadnji dan sajma rezerviran za dječiji program

sajam, Mostar

Danas nam je ostalo samo zaključiti dječji program, koji započinjemo predstavom Koko u školi za klaunove, a nastavljamo u plesnom ritmu za najmlađe.
Petak je također bio u znaku plesa i zabave, gdje su posjetitelji mogli uživati u mnogibrojnim koreografijama naših plesnih klubova, te probati neke od grupnih fitness programa, ili pak Zumbu, uz naše licencirane fitness instruktore Franju Tomića, Davora Grabovca, i zumba instruktorice Ivanu Drljević, Andreu Perić i Jozefinu Perić.

Jelena Rozić publici na Sajmu predstavila je svoju knjigu Jesi tu, o kojoj je govorila s otvorenom emocijom i neprikrivenom ljubavlju.O tome se može čitati i na njenom blogu Ogledalo duše koje autorica objavljuje na Facebook stranici Ogledalo duše, na linku www.facebook.com/PogledajPozorno, a s kojim se, na radionici o blogu, u srijedu predstavila na Mostarskom sajmu.

Ne zaboravite da večeras u Golden pubu, kao posljednji party u seriji AFTER FAIR PARTY 2017, gostuje jedna i jedina Crvena Jabuka.

Hvala još jednom Zlatnom sponzoru Central osiguranje, kao i Hercegovačkoj pivovari, HT Eronetu , NLB Banci, Red Bullu i Vina Zadro , pekarnica Mlini i Catering Astoria Čapljina na podršci i naravno svim medijima koji su nas pratili.

Foto: Kristina M photo i Mate Rezo