Mostar: Predstava Dame biraju u HD Kosača

Dame biraju, predstava, Mostar
Ljubitelji teatarske umjetnosti prepoznat će da je riječ o hit naslovu koji je, prije deset godina, doživio više od 70 izvođenja u BiH i inozemstvu.
Predstava govori o besposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena i manjak financija, a sve se mjenja kada pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom kako bi imali dobru fizičku i psihičku kondiciju. Predstava šalje snažnu poruku kako za neke veće promjene nije dovoljna samo odluka, nego i odlučnost!
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca „do kraja" na opće zadovoljstvo publike.
Predstava je dio projekta „Istrajati" koji ALTTEATAR realizira u suradnji s partnerima „Kroz prozor Fabrika" iz Beograda i Akademijom scenskih umjetnosti Sarajevo, uz podršku BAC-a i Fondacije za muzičku, scensku i likovnu umjetnost, te prijatelje predstave Bruno banani, Navigare i Euroherc osiguranje.
Ulaznice po cijeni od 10, 00 KM možete nabaviti na recepciji Doma svakim danom od 10.00 do 13.00 sati i od 17.00 do 20.00 sati. Rezervacije na tel. 063 940 584.
Za vrijeme blagdana ulaznice se neće prodavati na dan Uskrsa, dok će na Veliku subotu i Uskrsni ponedjeljak blagajna raditi u terminu od 10 do 13 sati.