FOTO  Završen Zadar Fashion Nights

Fashion Nights, moda i ljepota

Na večeri pod nazivom Love & Humanity predstavile su se modne kuće i kreatori Sposa, Ines Jakšić, KRIE Design Kristine Burja, Gaastra i Sherri Hill. Dizajnericu Kristinu Burja posebno su oduševile reakcije publike i čestitke koje je primila za svoju kolekciju.

Nakon predstavljenih kolekcija, održana je aukcija predmeta i odjeće poznatih osoba, koju su vodili Iva Jerković i Boris Kosmač, a sav prihod donira se za sirotište u Gambiji (Afrika). Prikazan je i dokumentarni film koji svjedoči o stanju i životu djece u toj siromašnoj državi.

Uzvanici su licitirali haljine Vesne Sposa, haljinu i torbicu KRIE Design Kristine Burja, zatim haljine Sherri Hill, Ane Milin, Paladiuma, haljinu i pidžamu Oktana, grafiku Mersada Berbera, dres Marija Ančića s njegovim potpisom, fotografiju Stephana Lupina, fotografije iz Afrike autora Darka Dovedana, masku iz Afrike i fotografiju Roberta De Nira koju je snimio Jadran Lazić.

Posljednjoj večeri modne manifestacije Zadar Fashion Nights prisustvovale su brojne poznate osobe, među kojima i Vanja Mamić, Brankica Grdović, Snježana Mehun, Simona Šajn, Boris Banović, grupa Connect, Indira Vladić, Marko Grubnić, Stipe Drviš, Zvonimir Mihanović, Jadran Lazić, Dvina Meler, Marina Tomašević, Tomislav Antunović, Frane Barbieri te nogometaši NK Zadar i mnogi drugi.

Za sam kraj, organizatorice Stefany Hohnjec i Aleksandra Grdić zahvalile su svojim gostima, suradnicima i sponzorima te pozvale ih da im se pridruže i sljedeće godine.

After party posljednje večeri ZADAR FASHION NIGHTS-a održan je u zadarskom klubu HITCH, gdje su se Stefany, Alex, njihovi suradnici i gosti plesali i zabavljali do jutra.

Foto: Borna Strizak