FOTO  Revijom u Mepas Mall-u završen NIVEA BH Fashion Week Mostar

Bila je ovo najveća revija ikada održana na BH Fashion Week-u na kojoj su brojnim VIP uzvanicima iz javnog života i posjetiteljima prikazane vesele kolekcije poznatih brendova ovog centra - od sportskih kolekcija do visoke mode.

Mepas Mall je centar koji se, među ostalim, može pohvaliti sa odličnom ponudom sportskih marki Adidas, Nike, Converse, kao i drugim sportskim brendovima iz radnji Star šport i Mega šport te najpoznatijim mladenačkim brendovima - New Yorker, Terranova, Orsaya, Tally Weijl i dr.

Sportina grupa je oduševila ponudom XYZ i kolekcijom Tom Tailora, dok se IRIS MODA BIH  predstavila sa nakitom Accessorize, te kolekcijom visoke mode brenda Marella iz Max&Mara grupe. Sudeći po reakcijama posjetitelja, zasigurno će zadovoljiti i one najizbirljivije pripadnice ljepšeg spola.

Osim odjeće, manekenke modne agencije ABC Models prošetale su i neke od najboljih modela obuće za novu jesensko-zimsku sezonu brendova ALDO, Shoebedo, Leonardo i PLANET OBUĆA.

U novoj kolekciji Bellissime, koja je izazvala veoma pozitivne reakcije svih prisutnih, prevladavaju ženstvene linije, nadahnute svjetskim modnim trendovima iz 60-ih i 70-ih godina.

Sportska elegancija i moderan stil spojeni su u U.S. POLU, američkom brendu, koji je osvojio i naše tržište.

Modni sladokusci svoje ormare će svakako osvježiti modelima i bojama Benettona, koji su u jesenskoj kolekciji prikazali pažljivo miješanje boja, materijala i dizajna.

Nova kolekcija s.Olivera donosi obilje cool jeansa, trendi majica s printevima, ženstvenih haljinica, udobnih i funkcionalnih jakni, te toplog pletiva.

Neke od predstavljenih kolekcija, upotpunjene su nakitom Time Linea.

Alma Ras i Lisca predstavile su elegantne, ženstvene i ujedno udobne pidžame i spavaćice namijenjene najzahtjevnijim trendsetericama, koje žele izgledati zavodljivo, ali se ujedno osjećati opušteno u ugodnim materijalima iz prirodnih vlakana.

Šlag na kraju bila je revija vodećeg talijanskog brenda Piazza Italia, koji je u vrlo kratkom vremenu osvojio kupce cijele regije odličnim kolekcijama i naravno - pravim omjerom kvalitete i cijene.

U novim kolekcijama brendova Mepas Mall-a, vidjeli smo prekrasne komade, savršene za osvježenje garderobe. Vrijeme je za shopping, a sudeći po prikazanim kolekcijama, najbolje komade  pronaći ćete upravo u  Mepas Mall-u.