Vukovarka putovala 17 sati do Lošinja! Ovo je mjesto gdje se skriva najljepša Hrvatica

mis hrvatske , Mali Lošinj

Ostalo je još dva dana do finalnog izbora za Miss Hrvatske, a natjecateljice su stigle na krajnje odredište, na prekrasan otok Lošinj.

Ljepotice su smještene u Velom Lošinju u Vitality hotelu Punta koji savršeno utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti. Savršeno je to mjesto da se djevojke odmore i naprave posljednje pripreme za finalno natjecanje Miss Hrvatske 2019. koje će se održati ove subote u Malom Lošinju na glavnom gradskom trgu.

Djevojke su jučer doputovale iz svih krajeva Hrvatske, a Vukovarka Vanja Beronja ovaj će put zasigurno pamtiti zauvijek jer joj je do Lošinja trebalo čak 17 sati vožnje, a na Lošinj je stigla posljednjim trajektom.

Za razliku od Vanje, Helena Čatić iz Hrvatske Kostajnice pak nije mogla dočekati veliko finale pa je na otok vitalnosti stigla čak dan prije ostalih.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta emitira se uživo, ove subote, na HRT2 u 20:55 sati.

I ne zaboravimo još napomenuti što sve dobiva pobjednica. Čeka ju stipendija na Poslovnom veleučilištu Zagreb, godinu dana korištenja automobila Opel Mokka X, kozmetika Ziaja, kozmetika Silky za kosu, godinu dana korištenja svih usluga u frizerskom salonu Marcela, godinu dana korištenja usluga u MBS centru, cipele Shoe Selection u vrijednosti od 2500kn, poklon komplet zlatarne Prahir, poklon paket Muller, narukvice Amarthina collection, poklon paket Essence kozmetike, stipendiju učilišta Profokus, vikend u Top terme Topusko, usluge Dr. Žgaljardića, usluge dentalne ordinacije Poliklinike Niveus, poklon paket Blista te dakako sve edukacije za svjetsko natjecanje kao i opremanje kompletno sa svim što joj je potrebno. Većina odjeće koju nosi nakon povratka ostaje njoj kao nagrada.