'Varteks' pozvao umirovljenika koji je postao hit da bude maneken za njihova odijela

manaken , Taljat Selmani, vježbanje, starija dob , znanstvenici, legenda Toni

Naime, Toni je u mladosti radio kao maneken te odrađivao snimanja za "Varteks", a sad su mu iz te kompanije ponudili da ponovno reklamira njihova odijela.

"Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista suvremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primjer kako naša odijela mogu odlično stajati i ljudima starije životne dobi. Toni ima fantastičnu energiju" rekao je za "Index" predsjednik "Varteksa", Nenad Bakić.

Toni nije mogao sakriti svoje oduševljenje pomišlju da će ponovno raditi za njih.
"Ja ću raditi kako god njima odgovara. I prije sam radio za "Varteks", ta je kompanija uvijek bila na glasu, ona ne smije propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Novac mi uopće nije bitan, ne zanima me novac, želim pomoći da "Varteksu" krene posao, radit ću i dan i noć ako treba. To je kvaliteta od pamtivijeka", u jednom dahu je za "Index" ispričao simpatični umirovljenik.

"Ja sam u mladosti radio za mnoge kompanije, radio sam i za "Kamensko" i za "Varteks". To je prije sve bilo drugačije, taj posao manekena, bilo bi dovoljno da se središ, prošetaš i tamo bi te zapazili ovi ljudi koji traže modele", ispričao nam je Toni kako se u mladosti počeo baviti manekenstvom. "To je bilo tako, prošetaš se po kafani i neko te pronađe", kaže.

Podsjećamo, Toni je postao najpoznatija osoba posljednjih dana u Hrvatskoj nakon što su ga novinari uhvatili u šetnji Cvjetnim trgom te ga pitali za mišljenje o gripi.

"Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, umirovljenici su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p*zd* ti m*terin*", poručio je vitalni umirovljenik.