Ukusni make up: Čokoladni ruž koji oduševljava muškarce i žene

ruž, karmin, ljepota kože, ruž za usne, ljepota, ruž za usne
Crvene usne posebno privlače pažnju kada uđete u prodavaonicu slatkiša čiji je vlasnik Dominick Person. On je ugledni proizvođač čokolade, ujedno je i obožavatelj ukusnog 'eliksira ljepote'.

Zato je i došao na ideju da proizvede čokoladni ruž za usne. Svoju kreativnost udružio je s Davidom van Turenhoutom. Naime, oni zajedno proizvode nakit od čokolade. Istina, neobičan poslovni koncept, ali i veliki izazov za ljubitelje čokolade i nakita.

Kompletan nakit koji se ovdje može vidjeti premazan je čokoladom i ima posebnu toplinsku zaštitu, što je naročito važno s obzirom da bi se nakit mogao otopiti. Nakit koji je po svemu sudeći i 'lijep i ukusan' može se nositi na temperaturi od 25 stupnjeva.

Čokolada i dijamanti

David van Turnhout dekorira komade "čokoladnog nakita" dijamantima. Za ovu dekoraciju nije potrebno mnogo vremena, ali je svakako potrebno dosta novca.

'Sve ovisi od dijamanta. Ali za ovako nešto morate izdvojiti četiri tisuće eura', pojašnjava David van Turnhout.

Čokolade i dijamanti: Dvije najpoznatije 'stvari' u Belgiji' kojima žene ne mogu odoljeti. Pa ipak, postavlja se pitanje: čokolada, dijamanti i žene - nije li to pomalo neka vrsta klišea?

'Ma nije ovo nikakav kliše, prije svega zato što smo ovu kombinaciju napravili po prvi put. Stvorili smo nešto sasvim novo', tvrdi Dominick Person.

izvor: nacional.hr