FOTO  Top 10 najatraktivnijih Victorinijh anđela svih vremena

Victoria's Secret, modeli, top 10 modela

U iščekivanju snimke ovogodišnje revije, američki su mediji sastavili top listu najseksepilnijih anđelica svih vremena.

10. Izabel Goulart je Brazilka kojoj je Victoria's Secret doista pomogao u karijeri. Okušala se i na filmu, a imala je i malu, ali zamijećenu ulogu u seriji Dva i pol muškarca, u kojoj je, naravno, glumila jednu od Charliejevih djevojaka.

9. Heidi Klum ne treba posebno predstavljati. No, osim na modnim pistama, također se okušala i na malim ekranima - dobila je uloge u Očajnim kućanicama, Kako sam upoznao vašu majku pa čak i u seriji CSI Miami.

8. Marisa Miller je prava oskarovka u svijetu mode. Čitatelji Men's Fitnessa proglasili su je najboljim modelom za donje rublje, a FHM ju je uvrstio među najseksi žene na svijetu. I nju smo mogli gledati na tv-u: Entourage, Kako sam upoznao vašu majku, Gary Unmarried i R.I.P.D. su naslovi u kojima možete provjeriti njen glumački talent.

7. Rosie Huntington-Whiteley bila je među anđelicama 2006. godine, a od tada smo je imali priliku gledati i na velikom platnu. 2011. godine je zamijenila Megan Fox u Transformerima, a ove je godine glumila i u Mad Maxu.

6. Tyra Banks je toliko dugo u modnoj industriji da bi bilo pravo čudo da nije bila i među Victorijinim anđelicama. Danas producira i vodi popularan show America's Next Top Model, a osim što se pojavila u nizu filmova i tv serija, vodi i vlastiti talk show te je autorica nekoliko knjiga.

5. Alessandra Ambrosio se, uz sva druga postignuća, uspjela u povijest upisati i kao jedna od Bondovih djevojaka. Osim toga, prvo je zaštitno lice Pink linije Victoria's Secreta.

4. Miranda Kerr je prva Australka koja je prošetala pistom kao Victorijin anđeo. Od te 2006. godine do danas je lansirala vlastiti brand organskih preparata za njegu kože, a autorica je i niza knjiga za samopomoć.

3. Adriana Lima je 2006. godine podigla priličnu prašinu izjavom da je djevica te da vjeruje kako bi se seks trebao konzumirati isključivo unutar braka. Potom se udala za Marka Jarića, a zatim se i razvela, no zauvijek će ostati zabilježena kao jedna od najseksi anđelica.

2. Gisele Bundchen je trenutno najbolje plaćen model na svijetu, s bogatstvom od oko 44 milijuna dolara. Uz manekenstvo i ona u životopisu ima nekoliko tv serija, a glumila je i u Taxiju i filmu Vrag nosi Pradu.

1. Candice Swanepoel je po mišljenju javnosti najatraktivnija anđelica svih vremena. Anđeoska krila na modnoj je pisti prvi put stavila 2010. godine, a Forbes ju je uvrstio na listu trenutno modela s trenutno najboljom zaradom.

Izvor: index.hr