FOTO  Tea Bošković: Modni editorijal glamour touch

Tea Bošković, moda, ženska moda, moda i ljepota

... angažirala fantastičnog modnog fotografa Matu Zemljica, instruktora i kreativnog direktora studija WAF (Weding Art Fashion).

Tea nam kaže da se odlučila za Matu jer je željela ovaj put da napravi fotografije visoke mode za koje je smatrala da će Mate sa svojim velkim iskustvom savršeno to uraditi. Tea nam također otkriva da je Mate Zemljić zaslužan za njen prvi serijal modnih fotografija sa kojim je u stvari i ušla u svijet modelinga i sa tim fotografijama počinje njen modni portofolio.

Snimanje editorijala glamour touch je rađeno u prekrasnom luksuznom enterijeru studija Diamond Bride u TC Piramida koji se pobrinuo da model ima haljine visoke mode sa potpisom Ivice Skoke. Za make up modela se pobrinula mlada talentirana vizažistica Ana Šaravanja iz Akademije Allure.

Koncept priče gamour touch osmislla je Tatjana Ivanković vlasnica Akademije Allure.
Prekrasni model Matea Lukanović pod Teinim uputama dala je sve od sebe da sve to izgleda savršeno.

" Jako sam zadovoljna ovim snimanjem i ekipom stručnjaka koji su radili na ovom projektu te zaista doprinijeli da cijela priča izgleda zaista glamurozno, te se suradnja sa Matom Zemljićem, Akademijom Allure i Diamond Bride svakako nastavlja u novim pričama koje vam pripremamo" rekla nam je Tea Bošković.