FOTO  Što vas to očekuje na 8. Sajmu vjenčanja ovog vikenda u Herceg Etno selu?!

Sajam vjenčanja
Ovog vikenda koji željno isčekuju svi mladenci ali i svi oni koji su uključeni u organizaciju najvažnijeg dana u životu budućih supružnika, dijeli nas svega dva dana te su same pripreme za Sajam u punom jeku. Organizatori su pripremili bogatu satnicu događanja a izlagači se posebno potrudili da svoje usluge prezentiraju u najboljem svjetlu te su pripremili i sajamske popuste.

Svakako vrijedi istaknuti promotivni štand partnera Sajma, dm drogerie markt Bosna i Hercegovina na čijem će se štandu sve mladenke moći prepustiti u ruke stručne vizažistice te isprobati vjenčani look uz trend IT UP make up proizvode koje možete pronaći u svim dm trgovinama. Naravno, kako vjenčani look ne bi ostao nezabilježen, ekipa iz dm-a pripremila je i prigodnu scenografiju za fotografiranje.

Službena voda Sajma LEDA, pripremila je prezentaciju limitirane edicije prirodne izvoske LEDA vode koju ćete moći isprobati na Sajmu te se s njom fotografirati i tako postati član velike LEDA obitelji.

Croatia osiguranje u suradnji Fotkaonom, također je pripremila photobooth za sve mladence koji će tom prilikom moći napraviti fotografiju za uspomenu ali i upoznati posebne ponude iz široke lepeze Croatia osiguranje životnih, putnih i zdravstvenih osiguranja.

Kroz dva dana održavanja Sajma vjenčanja moći vidjeti najnovije trendove u organzaciji vjenčanja, najnovije modele vjenčanica i večernjih haljina salona vjenčanica i domaćih modnih dizajnera, među kojima su Bakus Sposa, Salon vjenčanica Diosa, Tea Rajič, KRIE, ~ Andrea Zvono ~ Design i Lisca. Modne revije se održavaju u subotu u 12:30, nedjelju u 12:30 i 17:30, a za izgled manekenki zadužena je ekipa iz Make up by Zdenka i frizerskog salon Vip Saloon.

Humanitarna modna revija koju nose osobe iz javnog života održat će se u subotu u 20:00 sati, a uoči modne revije za dobro raspoloženje će se pobrinuti tamburaški sastav ERO. Sredstva prikupljena na humanitarnoj modnoj reviji ove će godine organizatori dodijeliti JU Edukacijsko - rehabilitacijskom centru za osobe s teškoćama u razvoju iz Ljubuškog. S veseljem su svoje sudjelovanje na reviji potvrdili Enes Bešlagić i Miroslav Škoro u ulozi voditelja večeri, čime je osigurana dobra zabava i smijeh, Anica Kovač, Dejana Rosuljaš s OBN-a, Ivana Lovrić iz grupe Colonia, Ivana Grabar, Lucija Kontić zaštitno lice Sajma vjenčanja 2018., Kristina Burja iz Krie designa, Andrea Zvono te mnogi drugi. Nakon revije svi uzvanici moći će uživati u spektakularnom vatrometu pirotehnike Mirnovec.

U subotu će se također održati i tematski razgovor na temu "Trendovi u vjenčanoj dekoraciji za 2018. godinu, nedoumice u odlučivanju o stilu i kreiranju budžeta" koju će moderirati tim Cvjetnog ateljea Hedera a vjerujemo da će pomoći svim mladenkama.

Vjerujemo kako će mladenkama biti interesantno i predavanje "Kako na zdrav način postići i održati vitku liniju" by Body fit Line ali i finale nagradnog natječaja "Budi mladenka" koji se također održavaju u subotu.

Nedjelja također nudi mnoštvo događanja na glavnoj pozornici Sajma. Gđa. Letizia Zadravec voditi će cvjetnu radionicu, održat će se i kratko predavanje Pink Pen by Ivana Grabar: Da li je on/ona onaj pravi? te kratki KVIZ "Koliko se poznajemo prije nego se vjenčamo?, veliko finale nagradne igre NAJ PAR te prodaje humanitarne torte by LANOLA slastice.
Najbitnije trenutke zabilježit će službeni fotograf, Foto Light Studio, a sve novosti vezane uz Sajam, možete pratiti na službenoj stranici Sajma: https://www.facebook.com/sajamvjencanjabih/

Hteronet koji je također partner sajma, informirat će sve posjetitelje o svojim najnovijim tarifama i pogodnostima koje nudi.
Započnite organizaciju svoga vjenčanja, na Sajmu vjenčanja 2018. 17. i 18. ožujka 2018. u Herceg etno selu!