FOTO  Predstavljena kolekcija haljina, u njoj uživale Ana Gruica, Anja Alavanja Romac i Lidija Bačić

moda i ljepota, Vesna Sposa
FOTO: Zvonimir Kušec/ One Day Studio, Robin Pretković i Marko Devčić/ Luma Art

Reviji su prisustvovale i brojne poznate dame poput Lidije Bačić, Sanje Pilić, Uršule Tolj, Ane Gruice, Ane Alavanje Romac , Hane Hadžiavdagić Tabaković, a prekrasne haljine su nosile i nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Natalija Prica. U intimnoj, ekskluzivnoj atmosferi po prvi put u Hrvatskoj svi zaljubljenici u savršene haljine mogli su izbliza pogledati dizajn i materijale s obzirom na to da su manekenke imale vrlo neuobičajenu pistu na više platformi.

Poznata hrvatska dizajnerica Vesna Pretković je svoju inspiraciju pretvorila u vesele kreacije i kombinacije boja koje privlače svojom vedrinom poput žute, bordo, zlatne, ljubičaste.Svježinu kolekciji posebno daje jarko žuta boja koja je ukomponirana u zavodljivu kolekciju.Silueta ove sezone je lagana, konkretna i posjeduje prepoznatljivu Vesna SPOSA senzualnu profinjenost i eleganciju, a dizajnerske forme obogaćene su razigranim ručno rađenim detaljima i čipkanim dezenima. Divne manekenke nosile su cipele Karla, Marija Butković i njezin team bili su zaduženi za make-up dok frizure potpisuju stilisti Studia Marcela.

Dizajnerica nam je otkrila kako je žuta idealna za osobe sa stavom, za osobe koje su smjele i samopouzdane, jer privlači poglede i traži pažnju, kao i cijela ova kolekcija koja je simbolično nazvana ''Dandelion" (maslačak). Zaljubljenice u modu, ako ste se prepoznale u opisu i tražite modno osvježenje, vjerujemo kako će Vas noviteti iz Vesna SPOSA ormara oduševiti. Odvažna i inspirativna kolekcija vjenčanica koja je također predstavljena na reviji je prozračna i lagana, stvorena da nježno laska mladenkinoj figuri. U kolekciji u kojoj se sve bazira na vintage glamuru, materijali kao čipka i svila su još sofisticiraniji, a posebna je važnost pridodana ručno ukrašenim detaljima, posebice čipkanim aplikacijama, perju, sedefastim ukrasima te sjajnim perlicama.

Senzualne kreacije i ove godine će oduševiti pobornice profinjenog i luksuznog stila.