Požuda za cipelama: Gucci za proljeće/ljeto 2010

zanimljivosti, cipele, cipele, peta, zdravlje, hod, seksualnost, koraci, pete, žena, moć, štikle, cipele, žene, obuća, probanje, žene, pete, štikle, štikle, djevojke, mostarac, bez dlake na jeziku, hercegovke, sponzoruše, Mostar, napad, Valentinovo, mostarka, pete, Suhe pete, cipele, Mostar, djevojačka večer, Ivan Vrljić, sponzoruše, sponzoruša, cipele, ples, pete

Frieda Giannini je zaslužna za je Guccijevu proljeće/ljeto 2010 kolekciju cipela. U ovoj kolekciji konačno se odmaknula od „kraljevstva“ romantičnosti, hipi i disco uzoraka i ponovo cipele vratila u onu poznatu Gucci eleganciju, no s malo oštrine.

Ova kolekcija je čisti seksipil, počevši od bijelih kožnih sandala s visokom potpeticom, pa sve do crnih i sivih ljetnih „bondage“ čizmica.

    




Čak i obične ravne sandalice izgledaju seksi - da ne ispadne da Gucci nema i nešto što bi svaka žena mogla obuti, pogotovo u ovim ljetnim mjesecima. Potpuno ravne sandalice potpunio su hit i ovog ljeta.






Iako ima dosta upravo tih sandalica bez potpetice, kod onih cipela koje ju imaju – vrtoglave su (što je uostalom isto kod svih ostalih dizajnera ove sezone). To znači da ovo nije cipela za svakog, no dizajnerici treba čestitati na hrabrosti jer je stvorila kolekciju za samo jedan tip žena, a ne mase, što je rizik za vrijeme recesije.

    



    

Izvor: runwaypicks.com/, obsessedwithshoes.com