FOTO  Počeo je 7. Sajam vjenčanja

Sajam vjenčanja, Međugorje, Sajam vjenčanja
Kao i svake godine do sada Sajam ima i humanitarnu notu, stoga svi posjeitelji svoju ulaznicu mogu kupiti na info pultu Sajma, po cijeni od 2 KM, čiji prihod od prodaje organizatori doniraju u Humanitarne svrhe, ove godine za Udrugu Susret iz Čitluka.

Udruga Susret okuplja mnogu djecu, njihove roditelje i brojne prijatelje i volontere, a vodstvo Udruge i članovi skupštine aktivno sudjeluju u raznim akcijama prikupljanja i pružanja pomoći te olakšavanja života djeci s posebnim potrebama i njihovim obiteljima..

U toku prvog dana Sajma osim bogate ponude izlagača, i odličnih prilika za dogovoriti usluge za vjenčanja po nešto povoljnijim cijenama od onih standardnih, posjetitelji će moći pogledat i mnoštvo zbivanja na središnjoj pozornici Sajma: dnevnu modnu reviju, cvjetnu radionicu, poslušati savjete frizera i vizažista, te si pribilježiti upute profesionalaca kad je u pitanju organizacija vjenčanja.

U 20 sati održati će se Gala humanitarna modne revija koja je otovrena za sve posjetitelje. Humanitarnu reviju osim manekenki i manekena nositi i osobe iz javnog života. U voditeljskim ulogama pojavit će se glumica Orenla Vištica i poznati kantautor Miroslav Škoro, koji će zabaviti posjetitelje i sa nekoliko svojih hitova. Anica Kovač, Antonija Šola, Gabriela Kjluče, Igor Cukrov, Zvezdana Stojaković, samo su neka od poznatih imena koja će ovom prilikom prošetat pistom u ulozi manekenka i manekena. Vtrometom, u izvedbi Mirnovec pirotehnike bit će završen program prvog dana Sajma.

Za sve one koji će možda iz nekog razloga propustiti prvi dan sajma, prilika za "popravni" bit će sutra-drugi dan, koji će tkođer bit ispunjen ne ništa manje zanimljivom satnicom događanja. Zanimljivosti i ostale informacije o Sajmu vjenčanja možete pratiti na facebook stranici Sajma: https://www.facebook.com/sajamvjencanjabih/