FOTO   Počele pripreme za Miss Hrvatske

miss hrvatske
Djevojke su pobijedile na svojim županijskim izborima te su tako osigurale izravan ulazak u finale Miss Hrvatske 2018. koje će se držati 01.09.2018. u dvorcu Stari Grad Čakovec uz izravan prijenos HRT-a.

Djevojke će se kroz par dana u Šibensko-kninskoj županiji pripremati za samu finalnu večer te će snimati modne fotografije i filmske razglednice sa prekrasnih lokacija u županiji.

Čestitke za ulazak u finale Miss Hrvatske svim djevojkama je osobno čestitao gradonačelnik Grada Knina gospodin Marko Jelić, koji je osobno i u ime grada Knina poželio dobrodošlicu i pružio podršku.

Tijekom pripremam djevojke će se natjecati u kategorijama "Sport&Fitness, Top Model, Multimedija, Talent i Intervju, gdje će ih mentori ocjenjivati te će se pobjednice svojih kategorija direktno plasirati u super finale.

Ponosna sam što ćemo predstaviti prekrasnih 16 ljepotica od kojih će samo jedna od njih postati nova Miss Hrvatske, a većinom su sve županije zastupljene stoga sam posebno sretna i ponosna što uspješno sa svojim timom petu godinu za redom vodim ovaj projekt kojem vraćam stari sjaj sa novim i drugačijim pristupom što nas naravno čini jedinstvenim i posebnim izjavila je Maja Vračarić direktorica Direkcije Miss Hrvatska .