Ovo su namirnice koje će vas proljepšati

kolač, jabuke, jabuka, zdravlje, otrov, BIH, jabuke, krumpir, jabuke, zdravlje, stvari, jabuka, kolač od jabuka, voće, kuhinja, majka, dijete, priča, dosada, kora, voćka, voćnjaci,  voće naranča, povrće, voće i povrće, sirovo povrće, trikovi, voće, povrće, voće i povrće, pesticidi, kako ukoloniti, mostarski vicevi, vicevi, Popovo polje, jabuke, šteta, cigareta, cigare, jabuke, namirnice, ljepota, konzumirati, jabuka, zdravlje, dijabetičari, dijabetes, jabuka, voće

Jabuka za blistav osmijeh. Jedna jabuka dnevno smanjit će potrebu za izbjeljivačima zubi. Svakako koristite to hrskavo voće kao međuobrok jer dokazano briše mrlje od kave, čaja ili crvenog vina koje bismo inače trebali izbjegavati zbog nimalo simpatičnih posljedica.

Grašak za predivnu kosu. Grašak sadrži silicij, a istraživanja pokazuju da ljudi koji konzumiraju silicij kao dodatak prehrani nakon devet mjeseci imaju čvršću i deblju kosu. Dermatologinja Jessica Wu savjetuje da pripremimo smrznuti grašak te ga ponesemo na posao kao niskokalorični obrok.

Jaje za čvrste nokte. Da biste imali čvrste nokte, nekoliko puta tjedno smućkajte i popijte jaja (ma koliko god grozno izgledalo). Doktorica Dawn Jackson kaže da su jaja bogata biotinom koji je zadužen za čvrstoću naših noktiju.

Bučine sjemenke za borbu protiv akni. Bučine sjemenke su protuotrov za prištiće jer su pune cinka. Časopis Journal of American Academy of Dermatology ističe da ljudima koji imaju problema s aknama manjka cinka u organizmu. Zato posegnite za jednom do dvije žlice bučinih sjemenki na dan.

Potočarka za blistav ten. Dr. Perricone savjetuje svakodnevno konzumiranje potočarke jer je prepuna antioksidansa koji smanjuju upale i pore te željezo od kojeg koža blista. Moguće je povećanje razine antioksidansa u krvi i reduciranje oštećenja u DNK.

Izvor: cosmopolitan.hr