Obrve su okvir vašeg lica

Obrve, lice, moda i ljepota, uređivanje obrva
Obrve imaju veliki utjecaj na ljepotu ženskog lica. Izuzetno je važno da ih redovito „održavate". Zbog toga trebate imati na umu da je uređivanje obrva vrlo težak posao, te mu trebate posvetiti posebnu pažnju.

Lijepe obrve nisu samo okvir očiju, one također stvaraju i pravi osjećaj stila i sofisticiranosti pomoću kojeg ćete zablistati gdje god se pojavili. Lijepe i zdrave obrve su znak da žena drži do sebe.

Savršene obrve u praksi imaju tri vrlo značajne karakteristike koje ih odlikuju:

Prostor između vaših obrva treba imati jednak razmak kao i prostor između vaših očiju. Neki poznati svjetski vizažisti čak napominju da bi taj razmak trebao biti i malo veći, no nije dobro pretjerati.

Obrve trebaju završavati u dijagonalnoj liniji od vrha nosa pa sve do krajička vašeg oka. Ovo će vam dati ozbiljan i glamurozni izgled, te ćete se osjećati zadovoljno i sretno.

Luk obrva treba viti u najvišoj točki na ravnoj liniji koja prolazi od vaših nosnica pa sve od vanjskog krajička vaše šarenice.

Ako pak nemate debele obrve, pokušajte izbjeći kušnju da ih crtate debelom olovkom namijenjenom specijalno za to. Ovakav izgled obrva, nije niti prirodan, a nije niti previše privlačan. Boja obrva i njihov oblik ne samo da su okvir vašeg lica nego vam mogu oduzeti godine. Beautiful Brows je engleska kompanija specijalizirana isključivo za proizvode za njegu obrva. Njihova sjenila za obrve proizvode se u Velikoj Britaniji od najboljih i najfinijih sastojaka te su samim time visokokvalitetna.

Super oblikovane obrve nisu više rezervirane samo za zvijezde, sad svatko može imati lijepe obrve zahvaljujući Beautiful Brows kompletu koji sadrži: Sjenilo za obrve (dolazi u 4 različite nijanse), highlighter, dva kistića, pincetu i šablone za 3 različita tipa obrva. Ovaj set za sada možete kupiti jedino u Manuela Picard Beauty u Zagrebu.

Ako ste jako nesretni sa vašim obrvama, uvijek se možete prepustiti stručnim rukama, ako ste u prilici naša preporuka je stručno osoblje u salonu Manuela Picard Beauty koje će vas dalje uputiti što trebate učiniti i pomoći vam da dobijete oblik koji najbolje odgovara vašem licu.

zenskikutak.hr