FOTO  Maja Mišić predstavit će na Modnom danu svoju novu kolekciju

maja mišić, moda, ženska moda, kolekcija

Ali, njen zadatak ne završava tu, obzirom da će jednu od sretnih dobitnica nagradne igre MAKE OVER upravo Maja Mišić uljepšati i promijeniti stil odijevanja.

1. Ovo nije prvi put da radite make over na sajmu? Što očekujete od ove godine?

Hvala na pozivu za još jednu divnu suradnju kojoj se od srca radujem. Očekujem ove godine baš ono što je i najavljeno ...veliki modni dan u Hercegovini...Da se mi dizajneri s ovih prostora predstavimo široj publici i posjetiteljima sajma.
Nije prvi put da radim make over, ali svaki put je iznova nevjerojatno uzbudljivo. Nikad ne znate kako će ispasti na kraju, no , vjerujem da će biti odlično i da ćemo se super zabaviti 15.4. Dođite i bodrite nas....:)

2. Jesu li dame danas opuštenije kada su promjene stila u pitanju ili bilo koja vrsta stručnih savjeta?

Pa u neku ruku i jesu. Vremena se mijenjaju. Uvijek ima žena koje se izričito drže jednog stila.. Naime, samo se klasike možete uvijek držati...a stilovi se vremenom mijenjaju...Kako i vi tako i vaš stil...Vjerujem da su mnogi imali problem te tranzicije kako promijeniti stil odijevanja i iz djevojčice izrasti u ženu . Svaka žena se mijenja, a s njom se tako mijenja i njen ukus i stil. Što se tiče savjeta iz struke. Mislim da kod nas žene žele čuti mišljenje o tome kako se odjenuti za koju piliku, koji materijal je najbolji., šta je primjereno kojim godinama....Mislim da su naše žene postale puno otvorenije što se toga tiče.

3 Ovogodišnju kolekciju nazvali ste MADAM? Od kuda inspiracija, i što je igralo glavnu ulogu u stvaranju iste?

„MADAM" je kolekcija koja je dobila ime po jednoj mojoj klijentici ,samo ona to još ne zna. Djevojka koja preferira sličan stil kao i ja ,konstantno ima savjete i upite,prijedloge,i mislim da se trebala baviti modom...Moje haljine naziva damske i tako je nastala „MADAM"...

4.Koje boje i materijali prevladavaju u kolekciji?

Moje kolekcije su većinom do sada bile šarene ali ove godine nek to bude iznenađenje. Reći ću samo da će to biti čipka...ono što se danas baš preferira.

5.Kako komentirate današnje trendove, što je to što Vam se sviđa, a što je to što biste savjetovali da naše dame izbjegavaju?

Meni se iskreno sve sviđa osim jedne stvari-da svi mogu biti modni blogeri. Razumijem tu potrebu i misao da je neko modno osviješten, ali mislim da je moda nešto više od samog slikanja u odjevnim kombinacijama razvikanih modnih brendova...

6.Koliko je modna scena napredovala ili nazadovala u BiH u zadnje vrijeme?

Iskreno da vam kažem ,ja ne pratim modnu scenu u našoj zemlji. Isto kao da ne živim ovdje uopće. Ne znam šta se događa. Da se nešto i događa valjda bi i do mene došla ta vijest. Pratim modnu scenu u Hrvatskoj i Srbiji. Oni nam se nameću preko svih medija dok naših dizajnera nema nigdje...

7. Kako je danas raditi kao dizajner?
Raditi kao dizajner u našoj zemlji vam je ovako:trebaš nabaviti materijal,sašiti,a to je najmanji problem. Najteže je biti svoj menadžer i prodati svoj proizvod, ali borimo se ...

8.Planovi?

Planova za sada ima mnogo. Surađujem s mnogima širom Europe. To želim još više proširitii to bi bila više želja nego plan ...ali pazi šta želiš,možda ti se i dogodi...:)