FOTO  LARA SPAJIĆ pobjednica World Top Model u Milanu

Lara Spajić , miss
ara Spajić , pobjednica izbora World Top Model Croatia je među 40 finalistica iz cijeloga svijeta zapanjila modni svijet i svojim jedinstvenim pristupom , izuzetnom samouvjerenošću i samopouzdanjem ,svojim znanjem i izgledom doslovno pomela svoju konkurenciju. Pobjedom na tom prestižnom natjecanju modela osigurala je ugovor u vrijednosti 200.000 Eura s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija MAJOR Model Management iz Milana. Među članovima žirija bili su predstavnici nekoliko modnih agencija iz Europe i Amerike, priznati talijanski dizajneri i osobe iz modnog svijeta . Mjesto prve pratilje osvojila djevojka, model iz Perua( Arlete Rujel delSolar) , dok je model iz Rumunjske osvojila titulu druge pratilje.

Ovim velikim uspjehom hrvatske predstavnice na svjetskom natjecanju, možemo biti zahvalni i UMAH Udruženju manekena Hrvatske i Sandri Šerbec, vlasnici licence za Hrvatsku koji su svojim izborom u Zagrebu (listopad.2016.) napravili pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu. Svojim dugogodišnjim radom i uspješnom suradnjom s svim hrvatskim modnim agencijama, UMAH je ponovno pokazao da naši modeli zaista pripadaju u vrh svjetske mode.

Naravno da zasluge za ovako veliki uspjeh ima i Larina matična modna agencija Talia model i gđa. Tihana Harapin Zalepugin , čijim je zaslugama Lara i dobila potrebno znanje,samopouzdanje i samouvjerenost.

Ovom pobjedom na svjetskom izboru , mlada Lara otvorila si je vrata svjetskih modnih pista i sigurni smo da je ovo samo početak njezine daljnje vrlo uspješne karijere u svijetu modelinga .

Iskrene čestitke našoj Lari Spajić , World Top Model 2016, kao i UMAHu na pravom odabiru najboljeg modela .