Kako pomladiti kožu lica?

04.10.2016

Želite li se dobro osjećati u svom tijelu i biti zadovoljni kako izgledate, potrebno je svakodnevno ulaganje i to najviše u obliku zdravih životnih navika uz pomoć kojih će i kvaliteta življenja biti bolja, a nakon kojih će biti teško pogoditi koliko imate godina. Bilo bi dobro znati kako pomladiti kožu lica.

Postoje razne metode uz pomoć kojih će vaša koža doživjeti potreban preobražaj nakon čega ćete imati osjećaj kao da imate manje godina nego što piše na osobnim dokumentima. Važno je na vrijeme krenuti s određenim promjenama u životu nakon kojih ćete se osjećati kao nova osoba.

Kako bi pomladili kožu lica važno je da ni jedno jutro ne započnete bez umivanja. Jutarnje čišćenje lica potrebno je obaviti uz pomoć preparata s kojima ćete ujedno odraditi i piling, riješiti se mrtvih stanica kože i pružiti joj željenu svježinu te vratiti mladost.

Nakon jutarnjih rituala slijedi šminkanje i isticanje prednosti na licu. Kako bi izgledali mlađe potrebno je da na lice ne nanosite previše make upa jer ćete se tako samo postarati i dodati nekoliko godina. Previše pudera na licu nikada nije bilo dobro kako za vaš izgled, a tako i za zdravlje kože.

Kada se šminkate ne zaboravite staviti pravu boju rumenila koja će se slagati s vašom bojom kože, a dok ga nanosite bilo bi dobro kada bi se malo nasmiješili. Važno je da uspijete istaknuti jagodice.

Kožu lica možete pomladiti i uz pomoć prirodnih maski na licu koje nije potrebno kupovati kada ih je moguće napraviti kod kuće uz nekoliko namirnica. Kvasac je jedna namirnica koju većina već ima u kućanstvu, a osim za pripremu jela može se upotrijebiti i za masku za lice.

Potrebno je pomiješati kvasac i nekoliko kapi limunovog soka te zagrijati dok smjesa ne postane topla. Nakon što ste ugrijali masku, nanesite ju na lice i nakon deset minuta isperite.

Za lijepu i mladoliku kožu mogu pomoći i kriške ananasa. Potrebno ih je staviti u hladnjak i drugi dan umasirati na lice. Ponovite masažu svaka dva tjedna i vrlo brzo će se primijetiti rezultati vašeg upornog truda.

Preporučuje se i masiranje lica tako što se prstima tapka područje koje ste prije toga napuhali. Svaki put kada pronađete vremena priuštite si masažu. Pomladite se i osjećajte super.

Izvor: zanosna.com

loading...