Jennifer Aniston za prestižni časopis skinula se u bikini i pokazala figuru koja izaziva zavist

Jennifer Aniston
Glumica Jennifer Aniston koja se proslavila ulogom simpatične Rachel u kultnoj seriji "Prijatelji" svoje je tijelo dovela do savršenstva što je dokazala i u fotosnimanju za InStyle.

Zgodna Jenn plijeni pozornost svojim kao isklesanim tijelom i bezvremenskom ljepotom, a svi se slažu kako holivudska miljenica nikad nije izgledala bolje.

https://www.instagram.com/p/B1_Q6fkA-Zb/?utm_source=ig_embed

Da je doista u fantastičnoj formi pokazala je i u prestižnom časopisu InStyle gdje se pojavila u nekoliko različitih izdanja, između ostalih i u crnom bikinij pokazavši svoje kao isklesano tijelo.

Jennifer kojoj bi rijetko tko dao 50 koliko je proslavila u veljači, očarala je svojim mladolikim izgledom u listopadskom izdanju američkog izdanja ovog poznatog časopisa.

Glumica je u intervju između ostalog otkrila i da se u 50-oj ne osjeća ništa drugačije, no zastrašuje ju pomisao na sijede vlasi.

https://www.instagram.com/p/B1_Swq8g6_m/?utm_source=ig_embed

"Fizički se osjećam nevjerojatno pa mi je baš čudno što me svi u posljednje vrijeme promatraju kroz povećalo i govore mi 'izgledaš sjajno za svoje godine'. Mislim da moramo uspostaviti određen način govora oko tih tema. No, neću vam lagati, sijede u kosi ne želim", rekla je u intervjuu Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston

Osim što se zdravi hrani i redovito vježba, lijepa glumica pije i puno vode. 

Jennifer pije oko tri litre vode dnevno, što je ključno za pravilnu probavu, te u konačnici smanjuje i mogućnost napuhnutosti.