Istraživanja su pokazala da ova dva prirodna sastojka daju iste rezultate kao botoks

navike, starenje, istraživanje, spriječava bore, botoks

Posljednjih dvadesetak godina, razvojem medicine i farmaceutike, razvijeni su brojni suplementi koji usporavaju procese starenja. Zbog, primjerice, štetnog ultraljubičastog zračenja, kojemu smo izloženi tijekom godina, uništava se kolagen u koži, što rezultira njenom opuštenošću, mrljama i borama. Kozmetički proizvodi već godinama sadrže aktivne sastojke, poput kolagena, vitamina C, hijalurona... koji pomažu u očuvanju mladenačkog izgleda kože. No, osim nanošenja izvana te je aktivne sastojke vrlo važno unositi iznutra.

SNAGA PRIRODNOG KOLAGENA

Sinonim dobre hrane, domaća juha od kostiju, izvrstan je izvor proteina, prije svega prirodnog kolagena, i kao takva tajna ljepote poznatih i slavnih. Sada možete i jednostavnijim načinom do prirodnog kolagena - pijući Janu kolagen beauty. Ona sadrži Verisol, potpuno prirodan kolagen visoke čistoće, bez alergena, glutena i laktoze te dermatološki testiran.

Njegova je učinkovitost dokazana u kliničkoj studiji u kojoj je sudjelovalo 69 žena u dobi od 35 do 55 godina, nasumično podijeljenih u dvije skupine. Jedna skupina dobivala je kolagen Verisol, a druga placebo. Ispitivana su dva ključna pokazatelja mlade i blistave kože: elastičnost i vlažnost. Rezultati su pokazali da je elastičnost, a time i čvrstoća kože, značajno povećana nakon samo četiri tjedna konzumiranja kolagena. Stupanj vlažnosti kože cijelog tijela također je značajno povećan.

DOKAZANA 100% APSORPCIJA

U drugoj kliničkoj studiji, također placebo kontroliranoj, ispitivane su promjene u sadržaju kolagena u koži, kao i dubina bora. Sudionice, 114 žena u dobi od 45 do 65 godina, također su bile podijeljene u dvije skupine. Jedna skupina je dobivala 2,5 g kolagena Verisola dnevno, a druga placebo. Dubina bora mjerena je na području oko očiju 3D skenerom. Nakon samo četiri tjedna, dubina bora u skupini žena koje su dobivale kolagen je značajno smanjena u usporedbi s placebo skupinom, a učinak je još izraženiji nakon osam tjedana. Koža je nahranjena iznutra te prema van ima čvršći i elastičniji izgled.

NAJBOLJI JE KOLAGEN U TOPIVOM OBLIKU

Dobrobiti oralnog unosa kolagena u organizam potvrdile su kliničke studije - otopljen u vodi ima znatno bolji i održiviji učinak na našu kožu. Topivost u vodi znači da tijelo koristi ono što mu je potrebno, a ostatak izlučuje. Dnevnom konzumacijom jedne bočice Jane kolagen beauty organizmu ćete osigurati 2,5 g prirodnog kolagena Verisola, a ta je količina dovoljna za poboljšanje elastičnosti i čvrstoće kože i smanjenje bora. Rezultat je vidljiv nakon četiri tjedna redovite konzumacije, a optimalan rezultat postiže se nakon osam tjedana i ostaje vidljiv četiri tjedna nakon prestanka uzimanja kolagena.

VITAMIN C POMAŽE SINTEZI KOLAGENA

Vitamin C ima različite funkcije u tijelu, a jedna od važnih uloga ovog vitamina vezana je uz sintezu kolagena, kao jednog od najvažnijih proteina u tijelu. Dodatak vitamina C u prehrani daje dodatni poticaj koži u svakodnevnom režimu njege da ostane mlada. Vitamina C najviše ima u citrusima, antioksidativnom voću poput naranče, kivija, papaje, grejpa, limuna, te u povrću kao što su brokula, cvjetača i zeleno lisnato povrće poput špinata. Jana kolagen beauty obogaćena je i vitaminom C, u jednoj bočici dobit ćete preporučenu dnevnu dozu.

Izvor: net.hr