FOTO  Galeb predstavio kolekciju za novu sezonu proljeće/ljeto 2018.

galeb omiš, modna revija

Na prekrasnoj plaži kampa u Omišu okupila su se brojna poznata lica poput predsjednika Hajduka Ivana Kosa, presjednik nazornog odbora Hajduka Slavena Marasovića, izaslanica presjednika vlade Dragica Roščić , Hana Hadžiavdagić, Jelena Veljače, Petra Kraljev, Silvija Dvornik, Gabriela Budimir, Vedran Mlikota kako bi dali podršku najdugovječnijem hrvatskom brendu.

Naime, nova kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018. predstavljena je 01.09 u kampu Galeb u Omišu s početkom u 20:30h. U crno-bijelom štihu okupljeni su uživali u novim modelima triju brendova: Galeb, namjenjen ženskoj i muškoj populaciji koja preferira klasične krojeve i standardne materijale, Adriatic kojeg krase dobro poznate plavo-bijele prugice i udoban materijal idealan je za muškarce i žene srednje životne dobi, te GLB, kolekcija za mlade i one koji se tako osjećaju. Kolekciju su upotpunili i najnoviji modeli kupaćih kostima te spavaći program za nadolazeću sezonu jesen/zima.
„Uz dobro poznatu udobnost i kvalitetu donjeg rublja, Galeb svake godine svojim vjernim kupcima nudi više, osluškujući želje i tržišne trendove zadržavajući visoke standarde kvalitete.
Objedinjavanje inovativnosti i tradicije, strast za radom i želja za napretkom su ključni čimbenici uspjeha ovog hrvatskog brenda vrhunske kvalitete! " - poručuje direktor Stjepan Pezo koji je otvorio modni happening.

Nakon revije, večer se nastavila ugodnim druženjem, a atmosferu je dodatno začinio Goran Karan glazbenim programom.