Evo što odjenuti kad temperature padnu ispod nule

zima

Podstava kaputa

Jedan od zanimljivijih načina na koje ćete postići uspješno slojevito oblačenje bez nepoželjnog efekta glomaznosti korištenje je mnogo užih i toplijih predmeta kao što je prsluk. Ovi fini grijači danas dolaze u tanjim, ali jednako toplim verzijama. Osim toga, na tržištu su dostupne brojne varijante prsluka koji se mogu nositi kao podstava kaputa.

Par inovativnih hulahupki

Slojevito oblačenje koje uključuje hulahupke i tajice nekad i nije baš najuspješnije rješenje za borbu protiv hladnoće. Zbog toga se isplati u uložiti u tehnološki najnoviji model hulahupki koji će vam noge održavati toplima, a nastao je od strateški raspoređene merino vune, čime se održava toplina stopala.

Duge rukavice

Poprilično je lako zametnuti prošlosezonski par rukavica, no kada je riječ o iznimno dugačkim rukavicama, ovakav scenarij je manje moguć. Bez prstiju, duge rukavice koje pokrivaju gotovo pola ruke praktično su rješenje za zimogrozne koji teško održavaju toplinu u hladnijim mjesecima.

Slojevit luksuz

Potkošulja od kašmira, unatoč svojoj skupoći, zauvijek će vam promijeniti život u zimskim mjesecima. Svoju potkošulju od kašmira ugurajte u hulahupke, što vam jamči da nikad više nećete osjetiti niske temperature.

Topli saveznici za stopala

Smrznute nožne prste nemoguće je ignorirati kada temperature krenu debelo u minus. Zbog toga će vam odličan saveznik biti tople čarape od kašmira koje će vas dobro grijati u omiljenom paru gležnjača u zimskim mjesecima.

Izvor: tportal.hr