Dlakama je odzvonilo: Muškarci i glatka prsa

trake za depilaciju, depilacija, muškarci i depilacija, intimni dijelovi tijela, depilacija, muškarci i depilacija
Nepobitna je činjenica da se sve više muškaraca odlučuje „ogoliti" tj. ukloniti dlake sa svog tijela. Prsa i pazusi su područja koja prva padnu „pokošena" a zatim po učestalosti depilacije slijede leđa, prepone i noge. Pravi balkanski muž, a i poneka žena sigurno će se u nevjerici zapitati: zašto to učiniti?

Prvo, otklonimo jednu famu. Ne, brijanje tijela nije izmislio ni David Beckham ni Justin Timberlake ni neki drugi modno (pre)osviješteni tip novije generacije. Depiliranje je zabilježeno još u antičkim kulturama: poznato je da su iz higijenskih razloga stari Rimljani depilirali pazuhe te da su Egipćani i Grci smatrali muškarca koji nema dlaka superiornog onom kosmatom.

Danas se neki muškarci na uklanjanje dlaka odlučuju jer žele u punom sjaju pokazati rezultat brojnih sati provedenih u teretani, drugi zato jer smatraju kako je to pitanje higijene, treći zato jer se bave sportom u kojem je dlakavost smetnja (navedimo samo plivače i bicikliste kao najčešće kategorije), četvrti jer njihove djevojke više vole glatku mušku kožu, peti jer oni sami više vole kad im je koža glatka, šesti jer ne žele da se drugi ljudi razbježe sa plaže kad se pojave sa svojim dlakavim leđima... razloga ima koliko i ljudi. I da ne bi bilo nismo znali, istraživanja su pokazala da je glatko tijelo tj. uklanjanje dlačica jednako važno i hetero frajerima i gayevima.

Oni koji već imaju iskustva u depiliranju znaju da se koža i dlake muškaraca i žena razlikuju. Stoga posuđivanje depilacijskih krema i gelova vaše drage vjerojatno nije dalo najbolje rezultate na vašem ljubavnom tepihu. Sada i vi i ona možete odahnuti jer je na tržištu gel za depiliranje namijenjen isključivo muškarcima. „Veet for men" je gel blagog sastava koji svojim hidratantnim sastojcima omogućava efikasnu, laganu i brzu depilaciju. Uz to što je pakiran u pravoj muškoj boji (plavoj naravno), turbo je jednostavan za primjenu: rukom nanesete gel na kožu, ostavite da djeluje četiri minute a zatim lopaticom Perfect Touch lakoćom uklonite dlake. Nakon toga još samo tuširanje i dobili ste glatku i hidratiziranu kožu koja će još danima biti takva.

Ako ste spremni izdržati malo boli ili želite provjeriti kako se Mel Gibson osjećao u filmu "Što žene žele", isprobajte mušku verziju Veet traka za depilaciju koji daju dugotrajnije rezultate.

e-muskarac.com