Demi Moore: Dokaz da nikad nismo prestari za nošenje kultnih 'mladenačkih' cipela

demi moore, moda, moda i ljepota, ženska moda, glumica

Iako smo znatno napredovali po pitanju "zabrana" nošenja pojedine odjeće i obuće te je u modnom smislu gotovo sve dozvoljeno, društvo i dalje gaji predrasude prema nošenju nekih komada nakon određene godine života.

Tako se jedna 38-godišnjakinja na inozemnom forumu posvećenom roditeljstvu zapitala može li na pragu 40-ih i dalje nositi legendarne marte.

Ako si toliko stara da si bila na koncertu Sex Pistolsa ili si na MTV-ju gledala spotove Clasha, onda je odgovor - da. Prestara si da bi ih nosila, glasio je jedan od odgovora na njezino pitanje.

S tom tvrdnjom nikako se ne možemo složiti, a kao dokaz da popularne čizmice brenda Dr. Martens mogu nositi svi bez obzira na godine poslužit će i najnovije modno izdanje američke glumice Demi Moore.

Lijepa 56-godišnjakinja doputovala je u London odjevena u ležernu kombinaciju. Na londonskom aerodromu Heathrow snimljena je u udobnim trapericama šireg kroja, običnoj crnoj majici, vojničkoj jakni i crnim martama.

Izgledala je sjajno, a kultne čizmice po ničemu nisu iskakale iz ove kombinacije ili izgledale neprimjereno u odnosu na godine slavne glumice. Naposljetku, godine su samo broj koje nikad ne trebaju biti prepreka spretnom kombiniranju svevremenskih odjevnih komada. U galeriji pogledajte kakve još cipele Demi Moore ima u svom ormaru.

(dnevnik.hr)