FOTO  Bh. modna dizajnerica Tea Zubović predstavila kolekciju na Vancouver Fashion Weeku

tea zubović, Vancouver Fashion Week, kolekcija

Vancouver Fashion Weeku bio je večer za predstavljanje jedinstvenih i izložbenih kolekcija sa zanimljivim materijalima i nježnim bojama. U sklopu te večeri predstavila je svoju kolekciju bh. modna dizajnerica Tea Zubović / Tea Atelier, koja je pokazala kako se umjetnost slikanja i moda lijepo nadopunjuju.

Kolekcija proljeće / ljeto 2020. modne dizajnerice Tee Zubović za Tea Atelier je oda ljepoti i bezvremenoj eleganciji sa odjećom koja slavi ženstvenost. Luksuzna kolekcija rukom oslikanih, unikatnih odjevnih predmeta i modnih dodataka osmišljena je kao nosiva umjetnost, te izrađena od visokokvalitetnih materijala.

Inspiracija za kolekciju je neoklasični zamak Petit Trianon, remek djelo harmonije i elegancije, njegovi anglo-orjentalni vrtovi i interijeri, odraz su istančanog ukusa i romantične fantazije Marie Antoinette, prenosi fbl.ba.

Cvjetni ornamenti su ključni motiv ove kolekcije, isprepliću se u rukom oslikanim svilenim haljinama, suknjama, bluzama i kožnim torbama, poigravaju se kontrastima i intenzivnim bojama, ne narušavajući delikatnu ravnotežu floralnih i geometrijskih formi.