5 tajni dobrog izgleda zanosnih Francuskinja

Francuskinje , tajne, ljepota

Čak i kada nisu prirodne ljepotice, zrače nečim posebnim i privlačnim, a njihov je modni stil bez mane.

Želite li i vi isprobati nekoliko francuskih trikova za dobar izgled, slijedite ova pravila francuskih dama:

1. Nemojte si ništa uskraćivati

Francuskinje uživaju u lijepim stvarima koje život pruža i upravo se tako nose sa stresom i nedaćama, što se odražava na njihovom izgledu. Rado će popiti čašu vina, pojesti sir i fini kruh, no u ničemu neće pretjerivati.

2. Budite iskreni prema sebi

Francuskinje itekako dobro znaju što im stoji i toga se pridržavaju. Zašto isprobavati pomodni kroj hlača zbog kojeg će vam noge izgledati ogromno, kada već imate provjerene modele u kojima izgledate super?

3. Vjerne su klasici i poštuju pravilo "manje je više"

Dobar baloner, lijepe hlače, suknja koja odlično stoji, mala crna haljina, prugasta majica...neke stvari uvijek izgledaju fantastično na ženi i nikada ne izlaze iz mode.

4. Opuštene su i smiju se

Jednom kad prestanete brinuti o tome što drugi misle o vama, vaš će život postati čaroban. Francuskinje dobro znaju tko su i što žele, i ne dozvoljavaju da ih drugi osuđuju, već si dopuštaju da budu opuštene u svojoj koži.

5. Cijene prirodnu ljepotu

Kao što dobro poznaju svoje tijelo, Francuskinje dobro poznaju i svoje lice i kosu. Ne prže se u solariju, ne izbjeljuju zube do nemogućih nijansi i ne nose ogromne umjetne trepavice. Njegovana koža, kosa i nokti na prvom su mjestu, a kad je uljepšavanje u pitanju, malo crvenog ruža ili tuša na očima dovoljni su da ne prikriju pravu ljepotu ženskog lica.

Izvor: index.hr