FOTO  3.Sajam vjenčanja u Mostaru okuplja renomirane izlagače i poznate osobe na modnoj pisti

Među izlagačima sajma, čije je radno vrijeme od 09-21h, nalaze se najveći saloni vjenčanica i odijela, kvalitetni foto video studiji, najuspješniji cvjećari, zlatari,  te svi ostali predstavnici djelatnosti iz vjenčarske industrije koji će buduće mladence informirati o novim trendovima u organizaciji vjenčanja. Posjetitelje očekuje bogat sajamski program: dvije dnevne modne revije u danu, cvjetne radionice, Gala humanitarna modna revija, hair and make-up show, a mogu ostvariti i sajamske popuste. Posebna pogodnost je kupnja dvaju izdanja specijaliziranog časopisa za vjenčanja invjenčanja koji će se prodavati po specijalnoj sajamskoj cijeni.

Svi oni koji žele biti dio ovog velikog projekta potrebne informacije mogu dobiti putem službene Facebook stranice projekta http://www.facebook.com/#!/pages/Sajam-Vjen%C4%8Danja-Mostar/145970178785977  na kojoj će biti i  informiracije o velikoj  nagradnoj igri BUDI MLADENKA na koju se mogu prijaviti sve buduće mladenke iz cijele BiH. Nagradna igra, koja počinje za nekoliko dana, će biti realizirana preko Facebook stranice Mepas Malla http://www.facebook.com/MepasMall,  a pobjednica će osim najma vjenčanice i vjenčanog buketa osvojiti make up te frizuru jednog od izlagača na Sajmu.

Sajam vjenčanja i ove godine ima humanitrani karakter, naime u subotu 16.03. u večernjim satima održati će se Gala humanitarna modna revija čiji prihod od prodaje ulaznica, koje će se prodavati po cijeni od 5 KM, organizator donira  Odjelu pedijatrije i ginekologije Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Modnom pistom će zajedno sa atraktivnim manekenkama i manekenima iz Hrvatske i BiH prošetati prošetati I poznate osobe iz društvenog života. Prošle godine humanitarnoj akciji odazvali su se Anica Kovač, Ivan Mikulić, Robert Čolina, Maja Munda i mnogi drugi, a ubrzo ćemo saznati tko će to biti ove godine.