24. izbor “Miss Federacije za Miss BiH za Miss Svijeta 2019”

Miss BiH, miss, Miss Universe, Tuzla

U Bosanskom kulturnom centru u Tuzli 01. rujna u 21h održati će se izbor za Miss Federacije BiH 2019.

24 djevojke koje su prošle na županijskim i regionalnim natjecanjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazati će svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine.

Posjetitelji u Bosansko kulturnom centru i gledatelji Federalne televizije će u direktnom prijenosu na FTV imati priliku direktno pratiti ovaj show i bogat glazbeno revijalni program.

Moto samog izbora je "Bolje obrazovanje bolja BiH", a sve u suradnji sa Europskim sveučilištem Brčko distrikt i Kallos u Tuzli s ciljem promocije i afirmacije mladih.
Posebnu atmosferu u programu napraviti će grupa Jutro s malim violinistima te specijalni muzički gost Armin Malikić izvrsni mladi pjevač koji je pobijedio ove godine na muzičkom natjecanju RTL zvijezde.

Manifestaviju možete pratiti uživo na Federalnoj televiziji 01. rujna u 21h, a voditelji programa biće Zlatan Jovanović i Ljliljana Krulj.
 
Gledatelji će imati priliku glasovati putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje (uskoro objavljujemo i njihova imena i redoslijed).

Izbor Miss Federacije BiH 2019 održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla u sklopu kvalifikacija za finalni državni izbor “Miss BiH 2019.
A najprestižniji izbor ljepote za "Miss Svijeta" ove godine se održava u Ujedinjenom Kraljevstvu u Londonu 14. prosinca.

Izbor za Miss Svijeta kao najprestižnije takmičenje “ljepota sa svrhom” održava se već 69 godinai kao takav je najgledaniji tv program na svijetu koji prati oko tri milijarde gledatelja.

Veliko Finale Miss Bosne i Hercegovine 2019 održat će se početkom listopada.