Osam dizajnera i dvije posebne haljine kao zvijezde modne revije u subotu

10.07.2015
1/4

Trsatska gradina u Rijeci ove će godine ugostiti drugo izdanje modne manifestacije CITY 45 20

Neobično ime događanjau prijevodu znači GRAD RIJEKA, naime broj 45 20 označava početak koordinata grada na Rječini, grada koji je oduvijek bio poznat po multikulturalnosti i različitim stilovima te suživotu mode, kulture i umjetnosti.
Upravo ova manifestacija modi pristupa kao obliku umjetnosti, a svoje će najnovije kolekcije na najljepšoj lokaciji u Rijeci predstaviti brojni dizajneri s Kvarnera, ali i šire.

Cijeli vikend bit će u znaku mode i ljepote, presenting corneri, modna izložba, a organizatori najavljuju i zanimljiv program za vrijeme trajanja modne revije koja počinje u 21:30h. Javnosti će se predstaviti haljina s motivom morčića Andy's stuff by Andrea Anić koju su za dan Grada Rijeke kreirali sami sugrađani.
Nakon prošlogodišnje najduže haljine na svijetu salon Marie Marije Marcenich predstavit će novu ekskluzivnu haljinu - haljinu koja svjetli!
„Nećemo puno otkrivati, pozivamo sve da dođu i pogledaju haljinu, vjerujte, isplati se", Marija Marcenich

Svoje će najnovije modne kolekcije predstaviti čak osam dizajnera! Vjenčanice Biba, Andy's stuff, Hero4Heroes, Lada Szabo Kajfež, Agjamal, Salon Marie, Peperoncina design i modni atelier Sally - očekuje nas osam prekrasnih kolekcija koje će zasigurno naći put do srca pripadnica nježnijeg spola.
S nestrpljenjem se očekuje nova kolekcija Lade Szabo Kajfež, poduzetnice i umjetnice koja svoje heklane kreacije stvara i mjesecima.

Reviju će voditi prema izboru Globusa najljepša Hrvatica, djevojka koje se smiješi s brojnih billboarda i naslovnica, Nikolina Miletić. Reviju će nositi poznate manekenke poput Lane Gržetić, Miss Hrvatske, Anje Bijelić, Ive Frankić, Miss Elegancije Europe.
Anja Bijelić, 2. pratilja Miss Hrvastke predstavit će se i u zabavnom dijelu programa s atraktivnom točkom plesa na šipci koji izaziva oduševljenje javnosti!
U izložbenom dijelu manifestacije sve posjetittelje očekuju modne fotografije hit brendova poput Karle i unikatnih torbica IB kao i haljine riječkih dizajnera.
Presenting corneri dio su postava Gradine oba dana vikenda, a uz riječke izlagače dolaze i vrlo traženi brendovi iz Zagreba poput AD'sign aktovki Ane Dorotić te Geppeto naočale.
Svakako ovaj vikend posjetite Trsatsku gradinu i uživajte u modnom ruhu najljepše lokacije na Kvarneru.

Fotografije s prošlogodišnje manifestacije: Hrvoje Saršon

loading...