FOTO/VIDEO  Za samo 90 dolara: Oukitel C8 4G

Oukitel C8
Gotovo svaki proizvođač pametnih telefona danas ima barem jedan model u svojoj ponudi čiji se ekran proteže od ‘ruba do ruba'.Oukitelov model C8 4G novi je uređaj čiji se masivni ekran od 5.5 inča, formata 18:9 proteže od jednog ruba do ruba čime osim vizualno dobivate i veliki prostor u koji je ovaj puta smješten ovaj HD zaslon.

Iako je Oukitel prošli mjesec objavio novi C8 model, radilo se 3G uređaju, kompanija se odlučila izraditi napredniji uređaj pa tako ovaj puta model C8 4G, kako i sama riječ govori, dolazi s 4G mrežom.

Na prvu, ova dva modela na izgled su jednaka, no ispod poklopca nalaze se razlike, pa tako umjesto MediaTek MT6580A čipseta, novi 4G model ima nešto jači MT6737 četverojezgreni procesor, bateriju od 3000mAh, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 64GB. Zanimljivo je spomenuti da će ovaj uređaj dolaziti s predinstaliranim Android 7.0 operativnim sustavom, te će se prodavati za samo 90 dolara.

Pretprodaja kreće na ‘singles day' odnosno 11. studenog, te će vrlo vjerojatno biti odličan mamac za sve koji žele imati veliki ekran, moderan dizajn i ne pretjerano skup uređaj.

Više o svemu možete pronaći na službenim stranicama Oukitela.