WhatsApp dostupan za poslovne korisnike

WhatsApp, iphone, android, nokia, Windows phone, Symbian, mobilne aplikacije, WhatsApp, korisnici, rast, student, varanje, WhatsApp, mogućnosti, aplikacije, aplikacija, WhatsApp, WhatsApp, privatnost, hakeri, WhatsApp, prevarant, lažne poruke, WhatsApp, aplikacije, mobilne aplikacije, WhatsApp, aplikacija, mobilna aplikacija, WhatsApp, WhatsApp, aplikacija, opasnost, WhatsApp, Facebook socijalna mreža, žena, samoubojstvo, WhatsApp, novosti, WhatsApp, softver protiv malvera, mobilne aplikacije, zlonamjerne aplikacije, aplikacija, mobilna aplikacija, WhatsApp, malware, mobilne aplikacije, zlonamjerne aplikacije, WhatsApp, uređaj, prestanak, WhatsApp, špijuniranje, WhatsApp, WhatsApp, mobilne aplikacije, mobilna aplikacija, WhatsApp, promjene, WhatsApp, opcije, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, facebook messenger, spam, lažne informacije, WhatsApp, nove opcije, WhatsApp, problem, WhatsApp, WhatsApp, prevara, WhatsApp, pecat, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, WhatsApp, Whats

Dugo se špekuliralo o tome kako će WhatsApp u produkciju pustiti posebnu verziju namijenjen poslovnim korisnicima.

I konačno se to dogodilo - verzija WhatsApp Business dostupna je javnosti, preciznije rečeno poslovnim subjektima koji će sada brže i lakše komunicirati s potencijalnim klijentima ili poslovnim partnerima u WhatsAppovoj mreži koja trenutno broji 1,3 milijarde ljudi.

U ovom je trenutku također jedna od najvažnijih stavki to da je WhatsApp Business u potpunosti besplatan, a prema najavama tako će i ostati.

Kreiranje profila, naravno, vrlo je jednostavno, a u ovoj fazi vaš će poslovni profil sadržavati osnovne podatke: ime firme, poseban dio za ''pametne i brze poruke'', detaljnu statistiku poruka i komunikacije i mogućnost korištenja aplikacije WhatsApp Business na vašem računaru.

Dakako, nakon uspješne instalacije i aktivacije na profilu će biti jasno naznačeno kako se radi o poslovnom profilu. Moguće je da će se u budućnosti implementirati i nove funkcije koje će se naplaćivati, no to do ovog trenutka glasnogovornik WhatsAppa nije potvrdio.

Na službenom Whats App-ovom blogu možete pročitati sve o ovoj opciji. U prvoj fazi dostupna je samo za Androidove uređaje, i to u Indoneziji, Italiji, Meksiku, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama.