SMS poruke koje mu ni u ludili ne biste trebale slati

Sastavni dio ljubavne veze danas čine i SMS poruke. Ako ne znate kako se njima služiti, mogli biste imati problema...

SMS poruke mogu biti divno sredstvo zavođenja, ali jednako tako mogu biti i način na koji ćete uništiti sve šanse kod željenog muškarca. Ključ je naravno u ovladavanju vještine pisanja seksi poruka. Prije nego što ovladate tom vještinom, upoznajte se s porukama koje nikako ne biste trebali slati ma koliko vam se u nekom trenutu činile pametne i logične.

'Veselim se i budućim noćima poput ove'
Ovo je poruka koju nikako ne smijete slati na početku veze jer djeluje napadno, a vas predstavlja kao očajnicu. Žene zna zanijeti romantična večer pa počnu sanjariti jako brzo o vjenčanju i djeci, a realno još nisu ni upoznale muškarca. Takve poruke rezultat su tih sanjarenja i šanse su da će vašeg muškarca uplašiti i otjerati. Umjesto toga, radije napišite: 'Sinoć je baš bilo zabavno. Idući put kod mene?'. To je jedina budućnost koja je dopuštena - idući put i ništa dalje od toga.

'Želiš li upoznati moje roditelje ovaj vikend?'
Upoznavanje roditelja za muškarce je velika stvar koje se, naravno, jako boje. U ranim fazama veze takve poruke otjerat će ih u svega nekoliko sekundi. Žena tom porukom poručuje da je iznimno ozbiljna te da takvom doživljava i vezu. To je u redu u kasnijim fazama, ali je totalna sabotaža odnosa u ranim fazama. Umjesto te poruke, možete mu napisati - 'Ovaj vikend nećemo se moći družiti jer mi dolaze roditelji.' Ako on pokaže bilo kakav interes, tada mu možete predložiti da se upozna s njima, ali nikako ne prije.

'Gdje si bio?'
Ovo pitanje muškarci znaju doživljavati kao nametanja osjećaja krivnje, ali i pokušaja kontrole. Posebno ga negativno doživljavaju kada je postavljeno u ranoj fazi veze. Žene s takvim pitanjima djeluju očajno. Umjesto toga, radije mu napišite - 'Hej, kako si?'. Ako bude imao potrebu, sam će napisati i gdje je bio. 'Mislim na tebe'
Kada ste već koju godinu s muškarcem, to smijete napisati. No, ako ste zajedno dva, tri mjeseca, ovo može biti kobna poruka. Muškarci iz nje iščitavaju očajnu ženu koja je spremna na sve samo da mu bude blizu. Za njih je to prebrzo zbližavanje zbog kojega bježe glavom bez obzira. Umjesto toga možete mu napisati - 'Bilo mi je lijepo s tobom. Mogli bi to uskoro ponoviti.'

'Trebali bismo postati prijatelji na Facebooku'
Za prijateljstvo na Facebooku ne treba vam uvertira, a i bolje je da tu inicijativu prepustite njemu. Ako ga budete forsirali, on će misliti kako vam je samo važno da stavite status da ste u vezi. Pustite njemu inicijativu prvih mjeseci, uključujući i prijateljstvo na Facebooku.

tportal.hr

27.05.2014 u 11:43